• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
darken_nz - специалист
Нямам представа. На мен ми предстои покупка на конзола и тя ще е хакната с чип.
Аз даже знаех само този начин (имам предвид като хакване, иначе знам, че има и софтуер, но си мислех, че се слагат чипове.)
Ама има време до тогава. Сега имам други грижи.
darken_nz - специалист
За какво ти е ? Дори и да е от чужбина би трябвало да поддържа и pal - нали сме в Европейския съюз. Аз имам един кепчър, който тествам в момента (от скоро го имам) и дори той поддържа пал (говорим за Win-HVR 1950).Стабилизаторите ми (и те от чужбина) също си работят на 6.
Да не говорим, че плейстейшън 2 има и в БГ, но твоя явно не е тукашен.
За български магазини не знам, но в чужбина има.
Например от тук:
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_i_ ... Caps%2C514
В БГ просто не съм мяркал.
Аз пазаря от магазина в горния линк.
comunikator - специалист
Закупена е от Сащ а както се знае щом е от Сащ или Япония трябва конвертор,аз имам но нещо му се е разбил единият видео вход от компонентния и ще търся да си купя нов конвертор?
gandonov - специалист
Сигурно ли е, че ти е необходим конвертор? :?
Мисля, че през меню Settings може да избираш PAL или NTSC изходен сигнал.

Малко е встрани от въпроса ти, но да споделя личен опит.
Вкъщи имаме следната конфигурация, която работи безпроблемно вече 5-6-или повече години:
  • - оригинална конзола PS2 Slim. Без никакви чипове, хакове и т.н.
    - Swap Magic 3.8 + Magic Switch. Това са 1 DVD, 1 CD и 3-4 "тапи". Тогава струваше 33 евро.
    - ... и стотици презаписани игри.
Последователността за стартиране на "неоригинална" игра е следната:
  • - Конзолата е изключена.
    - Поставяш един от Swap Magic дисковете (CD или DVD) в конзолата, в зависимост от това дали ще играеш игра записана на CD или на DVD. (За да включи конзолата правилния лазер за четене на следващия копиран диск.)
    - Затваряш капака.
    - Включваш конзолата. Стартира от диска и на екрана се появява надпис на който пише "постави диск и натисни Х". Това означава, че е минала проверката за "оригиналност" на диска, механиката е спряла и дискът не се върти.
    - Отваряш капака.
    - Изваждаш Swap Magic диска с слагаш този с копираната игра. Затваряш капака.
    - Натискаш Х. И "неоригиналната" игра се стартира.
Та така описаното решение работи безпроблемно.
Четох някъде, че има проблеми със старите игри за PS1, но аз лично нямам такива и нямам лични наблюдения.
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос за PS2 Slim" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: