Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
sstefanov - майстор
Взел си 64 битов, а процесора ти е 32 битов.
Пробвай с 32 битова дистрибуция.
estorm - специалист
Добре подкарах с едно нещо ама то ме побърка от изскачащи прозорци и разни тъпни.
Знаете ли къде има нещо чисто и полезно да дръпна?
Също и как са вкарам драйверите които ми са на диск трябват ми заради wireless / нямам работещо ДВД обаче/ ? Сега нет има само по кабел.
Последна промяна от estorm на пон ное 11, 2013 3:51 pm, променено общо 1 път.
sstefanov - майстор
"едно нещо" не ми говори нищо!
Какъв диск, и драйвери за какво?
Линковете, които ти дадох нямат нужда от диск и драйвери (в повечето случаи).
sstefanov - майстор
Кой е модела на wireless адаптера?
estorm - специалист
Сега ще пробвам Lubuntu Идея си нямам за модела на адаптора. Като тръгне пак ще търся. Много се радвам, че го подкарахме Бях отписал машинката. Когато видях веднъж как детето скача отгоре си помислих, че се е свършило завинаги с него :lol:
sstefanov - майстор
Отвори конзола и виж резултата от командите:
lspci
и
lsusb
там някъде го пише и модела на адаптера.

Ако искаш да ти се запазват нещата, търси persistent линукс, иначе в2секи път ще започваш от нулата.
estorm - специалист
Лубунто мобунто пак удрям на камък. Тоя инсталатор Universal USB installer 1.9.4.7 ги сваля от нета без да ме пита 32 или 64 бита ми трябват. Вече 4-ри отказват да тръгнат. Сега свалих LinuxLive USB Creator 2.8.25 и той не пита но има повече версии на него. То било голяма лудница с Линукс Толкова варианти....
estorm - специалист
Ами докарахме я дотам, че се наложи да взема и сложа хард. Сега обаче не ми е ясно как да му вкарам уиндоус без работещо двд. В момента имам на него работещ линукс от флашка. Имам и нет - чрез линукса харда ми е достъпен. Искам да сложа хр но идея нямам как. Какво да правя?

Тема "Може ли лаптоп без харддиск?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: