• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
ArturDent - Почти Безобиден
Даже е много вероятно да имаш у вас подобно захранване, от друго устройство.
Погледни отзад дето влиза има нарисувани две кръгчета - на едното пише плюс на другото минус и волтовете, обикновено 5 или 12.
Помоли някой съсед, приятел с подобно захранване...
montoya - майстор
Тоя модел рутер е с 9 волтово захранване 1 ампер, макар че не съм убеден че точно в захранването е проблема
colyo - специалист
Имам същия рутер на първия етаж и подобен проблем. Лаптопа, телефоните и таблета хващат безпроблемно, а джиджавката на телевизора прекъсва. Като пусна на децата да гледат онлайн филмче, ако някой мине зад телевизора, започва да прекъсва и трябва за го оставя 10-ина минути на "пауза", докато се напълни буфера, за да не прекъсва. Вече се замислям да пусна кабел и да си реша проблема завинаги.
Osiris - специалист
Безжичното разпръскване иска силно захранване, възможно е там да е проблема пробвайте с адаптер 1,5А или 2А! :wink:
colyo - специалист
За проба размених местата на двата ми рутера (другия е Едимакс) и нещата се оправят на единия етаж, но се влошават на другия. Местих само рутерите без адаптерите (и двата имат еднакъв жак на захранването).
Демек захранването не е явно толкова определящо.
fox_vt - майстор
ferrari4456 много си ми далече бих ти дал захранването и целия рутер за проба,аз съм със същия но на телнет и проблеми няма.Относно адреса който беше даден по горе за влизане в рутера :lol: излиза ми това

С приложените по-долу разпореждания на Софийски районен съд
е наложено да се спре достъпа до тази Интернет-страница!

1. Връзка към сайта на Държавната комисия по хазарта, откъдето произтича забраната;

2. Съдебно решение от 11.06.2013г.

3. Съдебно решение от 24.06.2013г.

4. Съдебно решение от 28.06.2013г.

Кви сте ги дробили незнам и не искам да знам :-D
lecki - специалист
И аз имах подобен проблем, реши се като включих на статично IP Андроида
ferrari4456 - специалист
Аз на стария ми телефон пак си имам проблема, вече не ми пречи, защото си взех galaxy s4 и при него го няма този проблем.Пробвах с друго захранване, не намерих със същия жак и отрязах кабела и го замених, но проблемите със стария телефон остават.
MamaMy - майстор
Аз пък му сложих фърмуер на руски и нямам ядове :)
N.Georgiev - специалист
Аз съм с тп-линк с 3 антени , когато компютъра е включен рутера все едно го няма не хващам интернет нито на таблета нито на телефоните , когато изключа компютъра и всичко си е ок ..
Адаптера гръмна при един токов удар беше 9 волта и го замених с адаптер от принтер 12 в , Дали в това ще е проблема ?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Проблем с рутер Tp-link TL-WR740N" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: