• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
nv952 - майстор
MamaMy написа:
Изображение
След като го разгледах ще трябва достъп до рутера а аз нямам такъв.Като че ли няма да стане това.Аз искам просто да се включи в захранването и да увеличи обхвата на мрежа.(става въпрос за село)
MamaMy - майстор
Ako ще хакваш рутера вариантите са други. Имам едни програми... :-D
nv952 - майстор
Аз знам паролата обаче не искам да се разбира че ползвам нет.Пък не тегля някви филми и игри просто за четене на новини проверка на фейсбук имейл ... все пак съм на село а там няма време за игри.
Аз знам за едни усилватели които се вкл. в ЮСБ-то на лаптопа и първоначално мислех да взема един такъв и да го сложа на високо и с ЮСБ удължител да се свържи с лаптопа ама не знам дали така ще стане.
ей за това говоря.После пък се отказах защото всеки път да мъкна лаптопа...Та затова сега търся такова нещо.Сега се сетих дали ще стане ако тая ЮСБ антена я вкл в някакъв рутер за разпръскване на нета?Изображение
kalpev - специалист
nv952 написа:
Сега се сетих дали ще стане ако тая ЮСБ антена я вкл в някакъв рутер за разпръскване на нета?
:-s
То, рутерът си има антена...Това, което си показал не ми прилича на нищо повече от Wireless USB адаптор.
По-скоро разбирам, че ти трябва някакъв range extender, който да прихваща слабия сигнал на рутера и да му разшири обхвата откъм теб, както MamaMy показа.
И не ти е необходим физически достъп до рутера за твоя extender.
nv952 - майстор
kalpev написа:
nv952 написа:
Сега се сетих дали ще стане ако тая ЮСБ антена я вкл в някакъв рутер за разпръскване на нета?
:-s
По-скоро разбирам, че ти трябва някакъв range extender, който да прихваща слабия сигнал на рутера и да му разшири обхвата откъм теб, както MamaMy показа.
И не ти е необходим физически достъп до рутера за твоя extender.
Да.Много добре го каза.Точно това ми трябва,но гледах в тубата че за да тръгне има настройки които се конфигурират с рутера.(Може би зависи от модела)
kalpev - специалист
За настройката ти трябват само малко общи познания, името на мрежата и паролата, които каза, че знаеш. Другото го оставяш по подразбиране, а ако не може да се справиш или нещо не тръгва - обръщаш се за помощ.
:thumbs:
nv952 - майстор
Цената гледам че не е много малка и затова да не стане някоя грешка се информирам добре.
bulhomes2 - майстор
Попрегледай тук - https://www.youtube.com/results?search_ ... fi+antenna
По-евтинко няма да намериш.
ArturDent - Почти Безобиден
Трябва ти поне по-добра антена при тебе. Ако е вграден приемника - външно устройство с хубава антена: 8-12 dB
  • 1
  • 2

Тема "wi-fi рутер за 3G модем" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: