Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Gnus - специалист
Виждал съм мишка в ролята на звънчев бутон при входната врата.
novgradski - специалист
Бях си сложил една "нова" мишка,но като изключа РС-то -тя продължава да свети (синьо) и от коридора оставаш с впечатление, че телевизора работи.Сега съм пак със старата -с топче (и от време на време я чистя с клечка за зъби)....Та някой може да си направи и "дежурно осветление" от "светещите".
fox_vt - майстор
И сега караш с мишка с топче ли :shock: явно си от "стария матриал" :wink: Инак под топчето има пръстен който се развива топчето пада и се чисти лесно без клечки и др подобни.
Gnus - специалист
Едно време криехме топчетата на мишките на колежките или просто лепяхме тиксо отдолу. Резултат - рестартират, докато се усетят, че всъщност компютрите не са забили. :rock:
Аз използвам кабелите при ремонт на слушалки. Те са четирижилни и могат да заменят скъсания кабел между висулката за усилване и слушалката.
novgradski - специалист
...точно ,като махна пръстена (топчето пада) и с клечка -внимателно почиствам 3-те ролки - "х" "у" "притискателната".
hidrazin - майстор
stiv1961 написа:
Хидра, голям заличител си, Арнолд Шварценегер ряпа да яде :-D
Това е дреболия. Доста други неща съм заличил - доста по-така... Чак сърцето ми се свиваше в началото. После почна да ми харесва. :-D
:partyman:
Lisko - майстор
Gnus написа:
Това едновременно ми звучи авангардно и донякъде като от филма "Черна котка бял котарак"
:wink:
Може би трябва да се тури надпис - десният бутон е за звънене наистина, а левият е ако просто не ви сдържа да пробвате.
inspo - майстор
Lisko написа:
....- десният бутон е за звънене наистина, а левият е ако просто не ви сдържа да пробвате.
Всеки бутон с отделен тон. Така може да се правят кодирани сигнали. Ако пък мишката е с пет бутона.... :lol:
Lisko - майстор
Пумпалчето от мишка:

Изображение
resistbody - майстор
Gnus написа:
Това съм го правил преди повече от 10 години на един приятел, тази вечер ходих до тях и все още си седи :D
След 3-тата ти се струва, че имаш ненужно много микро-бутони :D

Тема "Чаркове от мишка - полезни за какво ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: