Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
nv952 - майстор
Благодаря за линкчето сигурно ще я поръчам но сега се управи (да чукна на дърво)но няма как да е от намокряне защото лаптопа ми е за вкъщи и на него само пуканки ям като гледам някои филм.
jekasus - майстор
nv952 написа:
и на него само пуканки ям като гледам някои филм.
Не плюй пуканки по клавиатурата :-D
nv952 - майстор
:-D пак се почна със спама :lol:
brum - майстор
И аз да допълня нещо - цените на клавиатурите са 90лв, ама тука. От китай/ebay.com идват на 1/3 от цените, ама се чака 1 месец. Моята сменена от там изкара 5 години. После я потроших докато чистех под копчетата и сега чакам пак нова за $14.50 :) .
ESPACE - майстор
Втора употреба - 18лв
http://olx.bg/na-chasti---hp-635-630-62 ... -i37401281

Нова - 31лв.
http://olx.bg/klaviatura-za-compaq-620- ... -i45416491

В доста от обявите са продадени клавиатурите-явно си имат проблем при този модел.
ig_ivanov - специалист
ESPACE написа:
В доста от обявите са продадени клавиатурите-явно си имат проблем при този модел.
Да, повреждат им се дъната. По-точно чипа с видеокартата.
nv952 - майстор
тая тухла дет я имам пак нещо и стана...
От ден-два както си работи и изключва.Като го пипна направо яйца мога да си пържа докато гледам някой филм.Съмняваме вентилатора защото едва едва върти а като махнах капака(от долу на лаптопа) и пипна температурата е може би към 70-80градуса защото като си сложа ръката се издържа около секунда.
Има и още нещо.Днес без да искам кабела за захранването излезе и после го сложих пак,но тъпия лаптоп не отчита нищо когато го изключих извадих кабела и батерията и после вкарвам батерията кабела за зареждане и го включвам всичко тръгна докато пак кабела не излезе и процеса се повтаря отново. :x :x Изображение
stiv1961 - майстор
Тая кошница носил ли си я на профилактика? И моя грееше здраво и след профилактиката ръцете ми като пиша са лед студени :-D ( това в кръга на шегата :) ). Сега действително нямам проблеми с греенето. Момчето каза, че извадил доста боклук от кошницата, ами от 4-5 години за пръв път влиза в ,,бокса" :)
nv952 - майстор
моята кошница няма никъде прах защото често я отварям за чистене,но на профилактика не е ходила от както е купена демек около 3години.
ig_ivanov - специалист
Тези внезапни изключвания обикновено са от прегряване. Може вентилатора да е "клеясал", може охлаждането да не е сглобено правилно и да не контактува добре, термопастата да е изсъхнала и т.н. Това със зарядното не е нормално- може да са му се изменили характеристиките с течение на времето- и заради това също може да загрява лаптопа. Ако имаш възможност- пробвай с друго.

Тема "Проблем с клаатура на аптоп" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: