• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
tysonlkr - специалист
При мен стана след като флашнах биоса. 7-цата си я инсталирах без проблеми. Намерих драйверите инсталирах голяма част от софтуера който ползвам. Всичко си стана.

Но при опит да активирам уиндоуса с активатора на "daz" от замундата всичко се скапа. При рестарт излиза черен екран на който пише да натисна "контрол+алт+дел" но като ги натисна лаптопа не реагира :x За какво ми трябваше да го активирам :axe:
Как се активира в такъв случай? Моля ви не ми казвайте като си закупя ключ, от този начин няма да се възползвам :evil:

За днес приключих но утре продължавам. Дано не се налага наново преинстал :rolleyes:

Нещо в настройките на биос-а ли трябва да се промени за да мога да активирам?
lecki - специалист
И на мен ми се случи веднъж така, преинсталирах и си изтеглих
по-новата версия на активатора и се получи.
С активатора няма ли описание на подобни проблеми и решение, пробвай.
tysonlkr - специалист
Дано проблема е във версията, че и аз ползвах стара версия. Успях по някакъв начин да възстановя "буутмениджъра".
Ще пробвам с последната версия на активатора. Лошото е че последния пост в замунда пише че вече не действал :cry:

П.С. и с последната версия v2.2.2 пак същият проблем прави :rolleyes:
след като възстанових "буут-а" не е активиран.

Някакви известни други методи за активиране, че аз не откривам :evil:
montoya - майстор
Свали си MBR Regenerator и го пусни да оправи обърканите работи от активаторите, с последния лоудър на даз активираш, но отиди на адвансет опшън и цъкни трите първи отметки в ACPI tables и от ОЕМ таба си цъкни върху логото на производителя на лаптопа.
Ако не стане и така пробвай да активираш с КМС
novgradski - специалист
Или win8.1 .....update (за да изтегли необходимите драйвери и инсталирай само тях -не всичко)...активатор Windows Loader 2.2 by DAZ .Инсталирай и startmenu-81.6.0.206.exe ,за да изглежда като win7.
tysonlkr - специалист
montoya написа:
Свали си MBR Regenerator и го пусни да оправи обърканите работи от активаторите, с последния лоудър на даз активираш, но отиди на адвансет опшън и цъкни трите първи отметки в ACPI tables и от ОЕМ таба си цъкни върху логото на производителя на лаптопа.
Ако не стане и така пробвай да активираш с КМС
:partyman: Стана си със лоудър на даз след като му цъкнах отметките. Големи благодарности :prayer:
Имаш едно питие от мен :drinkers:
montoya - майстор
Някои ейсъри съм срещал по форуми с такъв проблем при активацията, та така знам за отметките, иначе аз на моето НР когато го купих тъкмо излизаше виста, активацията беше невъзможна, след дълги опити успях някак си с комбинация от два активатора да я активирам но тогава пуснаха за тестване уин 7 билд 1000 и така карах обновявайки бетите докато го пуснаха за продаване и лоудъра на даз.
В един прекрасен момент реших да сменя оригиналната 54 мегабитова безжична мрежова карта броадком с купена втора ръка 300 мегабитова атерос и стигнах до грешка в 101 в биос. Няколко дни четене през които разбрах за уайт листите в биос и всичко за хекс и декс кодирането, тъкмо се чудех как да отворя биоса и с писане на нули и еденици да си съсипя лаптопа и попаднах на http://forums.mydigitallife.info/thread ... Collection има слик биос за сигурно 99.9 от лаптопите излезли на пазара. От тогава съм добавял атерос, кингстон и знайни и незнайни марки без проблем, както и не срещам абсолютно никакъв проблем с активацията на който и да е уиндоус
  • 1
  • 2

Тема "windows 7 на лаптоп asus X552MD" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: