• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
mironcho - специалист
А ако изключиш телефона си от wi-fi-то другите устройства работят ли нормално?

Може да не помогне, но при мен се случи на рутер Т(ъ)П-Линк, като се включи някой на "802.11n" скорост, рутера игнорира всички заявки за връзка по "802.11 b/g". Така че твърдението на колегата по-горе, че настройката на wireless mode трябва да е 802.11 b/g/n не 100% валидна защото резултата зависи от качеството на рутера.
Искам да кажа - превключи wireless mode на 802.11 b/g - без /n и пробвай.
Въпреки, че някой ще апострофира, че ще си само на 54Mbit-а и ще е бавно, мисля че е ако реши проблема и проработи е по-добре от 0Mbit-а нали?
Последна промяна от mironcho на съб фев 21, 2015 2:13 am, променено общо 1 път.
KingLin - майстор
Мен не ми стана ясно нещо - телефона като се свърже има ли нет на него? И ако има - сигурно ли е че нета идва от рутера а не от сим картата?
За връзката към доставчика ако е с юзер и парола му се обадете или направо в офиса с рутера.
Това което е написал mironcho не ми се е случвало никога но не го изключвам като вариант с тия 21 стандарта china качество :)
fox_vt - майстор
Е ти пък сега, като се премине на уай фай автоматично се изключва сим датата и се преминава на уай фай.Така или иначе точно това се оказа във Рутера трябва да се въведе юзер и парола които се дават от доставчика и всичко вече е наред.Нета е PPPoE.
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с рутер,настройки или ..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: