miroki написа:Преди мастлниците бяха много по-евтини. И са евтин вариант за цветен печат. За това ги има още.По първото: по-скоро, лазерните още не бяха поевтинели. По второто и третото - може да се поспори.

miroki написа:Преди мастлниците бяха много по-евтини. И са евтин вариант за цветен печат. За това ги има още.По първото: по-скоро, лазерните още не бяха поевтинели. По второто и третото - може да се поспори.
hidrazin написа: Ако ще е само за текст, матричните станаха много скъпи.Втора ръка по 100лв и по-евтино има. Оферта в преебалника - 49лв.
miroki написа:Е, аз не съм толкова богат за цветен лазарен у дома.С много големи числа работиш, от къде ги вземаш? Принтер с такава цена на косуматива не е за домашни цели. Че с касета за 200 лв. ти в къщи ще печаташ докато си жив. Недей да изсмукваш цени от пръстите си.
Не отричам хубава благинка си е.
200 лв. за една касета, а той работи с 4 =800лв касетите. И 400 барабана 1200 лв. за подмяна консуматив.
Ако ще ги пълним, понеже може няколко пъти само 80 лв на касета 320 лв. Но тогава трябва 2 ри комплект понеже и 4 те свършват по различно време и става хаос.
За документи е идеален, аз го ползвах за ценови листи и оферти.
И на двете ми работи имахме по един, който си остана после паметник.
http://www.tonerplus.bg/bg/printer/cvet ... p-5200-586
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: