• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 24
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Илиян Илиев™ - майстор
Всъщност това исках да кажа, но прозвуча по обратния начин.
boltik - специалист
Аз съм още на ниво проучване. Моля за вашето мнение.
http://www.google.bg/url?sa=t&source=we ... Zg&cad=rja
hygro - майстор
Абе... малко се вживява в полярността си момчето, но принципно нещата общо взето са така. Ако сигурността е важен фактор, Уиндоусите определено губят двубоя почти по всички показатели.
wladimir1
Презумцията е, че за домашен потребител, който не играе игри - Linux е идеално, практично и безплатно решение, но за целта (в началото поне) иска доста четене и заучаване на основен набор от комадни без, които не може. Не, че няма вируси, напротив, но поне тези за Widnows не се лепват, а и файловата система като ви е друга е доста по-трудно да се завлече нещо от кварталните хакерчета. :) Но защитата на Linux система е цяла една наука и въобще не е лесна, като цяло изобщо не е за начинаещи!
Илиян Илиев™ - майстор
Преди малко купих един ачер аспире уан Д260. Естествено с уиндоус 7 стартер.

Пуснах го уж и всичко на 6. Излиза веднага някакво съобщение за активация на макафи. Викам айде да го активирам, да не ми излиза после и да дразни. Ми веднага излезе съобщение за грешка. Няма такъв смях. :lol:

След рестарт излиза пак. След 5 минути чакане успя да изкара някакъв модул за попълване. Естествено имейла е задължителен, нали после трябва да пускат разни новини и спамове за зарибявка.

Та след успешната регистрация ме уведомиха, че абонамента изтича октомври 2011 и ако го подновя веднага ще спестя 20 евро плащайки само 49,95 евро. Няма такъв смях. :lol:

Как да не и бия тоягата на такава оперативна система?

п.п. Гледам има и някаква иконка на нортън. За сега не са излизали съобщения за активация. Явно зарибявката е пълна. А макафито още не е свалило и 1 процент от актуализациите за времето в което написах този пост. Да не говорим, че вече излезе едно прозорче, което не успях да затворя и си остана на екрана. Няма такъв смях. :lol:
hygro - майстор
Мдам, същата играчка разнасям с мен, когато не искам лаптопа да ми тежи. С покупката й харчовете ти само започват :irre: Познай колко време преживя оригиналния софтуер докато мине през шредера :lol:
Илиян Илиев™ - майстор
В какъв смисъл почват харчовете? Нещо не е читаво по компа ли?

п.п. Иначе в момента свалям 11.04. До 2 дни ще го инсталирам. По принцип не е за мен, а за роднина.
hygro - майстор
Неее. Имах предвид, че компа идва зареден с демо-версии и при всяко включване почва да иска пари, при това повече, отколкото си дал за ОС и хардуер :headbash:
Илиян Илиев™ - майстор
Аааааааааа, ясно. То май всички компове са така.

Де да имаше с линукс в магазина или без нищо изобщо. Даже щяха и да са по-евтини предполагам.

Сега заради насилствената покупка на уиндоус ще трябва да губя ценно време докато инсталирам линукса.
Илиян Илиев™ - майстор
Някой може ли да ми каже по какъв начин да отварям winmail.dat с линукса?

То не че с уиндоуса успях...
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 24

Тема "Linux - Има ли почва у нас - въпроси - отговори - помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: