Значи...
Живея в къща и никой друг няма достъп до "теракотката" на тавана.
Парола за достъп до нея
...май нямам. Ако не се броят настройките на самия компютър. Иначе нямам идея каква е тая парола.
Реално IP нямам, само автоматично. Връзката не е криптирана. А от тавана до компютъра има кабел. И е само един
.
Когато сме имали някакви проблеми и се обадя на доставчика, казват "оооо, вие сте с Wireless...". Сякаш това е нещо мноооого лошо. После питат "рестартирахте ли го", отговарям положително и следват едни дълги обяснения, че трябва за по-дълго време да се рестартира, т.е. поне 15-20 минути да е изключена антенката...и така.
Сина, който се пише по-начетен от мен в тия неща
казва, че при приятелите му в района /с друг доставчик обаче/ теглят с по-други цифрички, а плащат даже по-малко.
Сега сме в процес на избор на нов доставчик
А "теракотката" ще ми остане за спомен
ПП: Когато купувахме антенката, казаха, че ако намерим още 3-ма /балъци като нас
/ ще ни я дадат безплатно. Само, че други желаещи нямаше.
Живея в къща и никой друг няма достъп до "теракотката" на тавана.
Парола за достъп до нея

Реално IP нямам, само автоматично. Връзката не е криптирана. А от тавана до компютъра има кабел. И е само един

Когато сме имали някакви проблеми и се обадя на доставчика, казват "оооо, вие сте с Wireless...". Сякаш това е нещо мноооого лошо. После питат "рестартирахте ли го", отговарям положително и следват едни дълги обяснения, че трябва за по-дълго време да се рестартира, т.е. поне 15-20 минути да е изключена антенката...и така.
Сина, който се пише по-начетен от мен в тия неща

Сега сме в процес на избор на нов доставчик

А "теракотката" ще ми остане за спомен

ПП: Когато купувахме антенката, казаха, че ако намерим още 3-ма /балъци като нас