Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
stefan_gb - специалист
http://support.microsoft.com/kb/890830/bg намерих това но няма такава опция ....
Не има за ХР но пак нестава ..... сигорно нета е слаб ....
mitko414 - специалист
bobykafe написа:
mitko414 каква е идеята?
Идеята е взета от тук. Проблема е същия и всички коментари са положителни, т. е. това решава проблема.
stefan_gb - специалист
Благодаря много Митко утре ще пробвам пак , засега само измествам прозореца като излезе и не го бутам ....
sasooooooooo - "специалист"
Регистрирай се с легален NOD32 за 5лв. на месец.
По форуми съм чел, че много от хакнатите антивирусни всъщност ти вкарват определени вируси. Активират се примерно при въвъждане на данни за кредитни карти и ги препращат към определен адрес и т.н.
stefan_gb - специалист
Идеята е взета от тук. Проблема е същия и всички коментари са положителни, т. е. това решава проблема.[/quote]

mitko414 разбрах те за идеята но Express. не ми излиза ???
mitko414 - специалист
В такъв случай мога да твърдя с вероятност 95%, че Windows-а ти е пиратско копие (не, че аз съм си го купил) и серийният му номер е в "черния" списък на Microsoft и затова не ти позволяват да обновяваш Windows-a си.
Първо си смени серийния номер с някой, който позволява update, след това карай по описаната процедура. Не ме питай как да си смениш серийния номер, това не е от този тип форуми.

Още нещо, да ти е обновен Windows-а е от изключителна важност за предпазване от вируси.
tarlyo - специалист
Ако искаш да разбереш кой сървис ти прави проблем, свали тази портейбъл програма и провери с нея.
stefan_gb - специалист
invalid.session немога да я сваля tarlyo, така е mitko414 няма как да е по други начин :?
sasooooooooo - "специалист"
За да излекуваш нелегалния си Уиндоус ти трябва ето тази програма.

Тема "Грешка - Svchost.exe Application Error" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: