Добре е, че тегленето на филми от торентите е безплатно, иначе трябва да ги хванем със закона за защита на потребителя
- като не ти хареса филма да ти върнат парите, а май "такъв филм" никъде няма......

tarlyo написа:С две ръце "ЗА". Иначе ползвам безплатен софт, колкото може. Ама филми и игри - на корем /хард/.
Абе, автора на темата, да не се казваш Цветанов?:lol:
ArturDent написа: kretio74, защо не сложиш в твоята зала безплатни игри - има ги с тонове? Или и те са ти скъпи?Мои приятели имаха зала, но пробваха този номер и познай какво стана ?
дискусия.... ;)
ArturDent написа:.................Да продължим дискусията тогава
Много обичам да сравнявам компютрите с автомобилите. Добрият автомобил е скъпо нещо и не ни е по джоба. Защо не грабнете по един пистолет, налучвате в някой автосалон и си вземете по един автомобил.
Разбира се оправданието съществува: "Той е много скъп, доходите не са ми като европейските, затова ще го открадна."
Никой не ми отговори на въпроса: Защо като има безплатни алтернативи искате да откраднете платените (както беше писано по-горе Adobe и Corel)? Защо не гледате алтернативно кино - има свободно в Internet?.........................
П.П. Имам още какво да напиша ама в следващият пост, че да става дискусия.... ;)
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: