Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
ArturDent - Почти Безобиден
Johny написа:
...тя сменя системната дата, докато се стартира нужната ти програма и след зараеждането връща всичко на място...
Ами ако "случайно" програмата в процеса на работа провери датата ?
mitko414 - специалист
...
Последна промяна от mitko414 на съб ное 27, 2010 6:50 pm, променено общо 1 път.
Johny - майстор
ArturDent написа:
Johny написа:
...тя сменя системната дата, докато се стартира нужната ти програма и след зараеждането връща всичко на място...
Ами ако "случайно" програмата в процеса на работа провери датата ?
Възможно е, ти ги знаеш по-добре тези неща. Ами ще те прецака. :shock: Нямам представа колко пъти прверяват датата по принцип.
subzero - специалист
на програмата ми е изтекъл пробния период и немога да я пусна вече. нямате ли др идей как да я излъжа ?
Johny - майстор
А защо не опиташ да смениш датата, за да видиш дали няма да тръгне.
Опитай с виртуална операционна система.
mitko414 - специалист
Имам два въпроса към subzero, на които не очаквам да получа отговор:

-- ползването на Hold'Em Manager ще ти помогне ли да спечелиш повече пари, играейки покер?

-- $90 много пари ли за един инструмент?
subzero - специалист
на първия ти въпрос отговора е до някаква степен да, а и с нея мога да си подобря моите отигравания, а за втория за сега 90$ са ми мн да дам за една програма, за в бъдеще се надявам да ги отделя и да си я купя :)
subzero - специалист
имам един въпрос, направих си виртуална машина и им инсталирах XP мога ли да подкарам програмата на нея и да ми работи върху др програма която ми е на оригиналното XP?
ArturDent - Почти Безобиден
Сега вземи копирай "чистата" виртуална машина. После на едното копие си инсталирай програмата.
Като ти изтече пробния срок, пак копираш виртуалната машина и инсталираш наново.
subzero - специалист
да де но аз тази програма която ми е триал версията трябва да работи върху друга програма която ми е на оригиналния windows xp защото е свързана с нета а на виртуалния нямам нет. а то така мои неможе :sad: да я пусна на виртуалния и да ми работи върху програма на оригиналния :?

Тема "рег.файлове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: