Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
tripioo - специалист
И като проверяваш дали работи микрофоха погледни дали ти е зададен като педиферно устроиство и с каква слила работи ... защото може да е много тих а не неработещ ...
ozimen - специалист
horgasz написа:
А микрофона ти работи ли, извън скайпа? Провеи в Start->Programs-> Accessories->Entertainment->Sound Recorder да запишеш звук. Ако не става - виж дали не ти е "заглушен" (чавка на mute) микрофона.
Ей,това е обяснение.Много благодаря :prayer: Мутето е било включено и сега микрофона работи. :) :partyman: Чакам мнения и по другия въпрос.Тенкю.
BAlexandrov - специалист
Опитай ако изключиш антивирусната дали няма да се оправи или ако имаш нещо да следи интернет трафика... то всъщност може и да не знаеш че имаш такова :wink:
ozimen - специалист
Не е от антивирусната.А другото къде да го търся.
ozimen - специалист
:? Остана да разбера защо не мога да добавям нови абонати.Някакви предположения :?:
Spokoiniq написа:
:lol: @ tysonlkr Явно имаш само един компютър, не обърквай човека
В сървърите на скайп се пази ВСИЧКО ако си дал опция за пазене на хронологията, няма значение от кой компютър и от какъв адрес влизаш.Когато пишеш кореспонденция на един комп, и се прибереш вкъщи на друг и си отвориш скайпа не веднага, но съвсем скоро хронологията ти "наваксва" и се изсипва писаното на другото място, аз си правих експеримент, скайпа в Брюксел ми изсипа хронологията и там, доста досадно всъщност.
Аз да попитам,как се дава тази опция за пазене на хронологията в Скайп?Точно това ми трябва,защото кореспонденцията ми на работното място я няма в хронологията в къщи!Ще съм благодарен да ми отговорите!

Тема "Въпрос за скайп" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: