Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
kotyo - специалист
Да, хитро, за паролите ще свърши работа. На мен ми се размина голямата драма. Оказа се (както и подозирах), че всички проблеми са от свършилата батерия на дъното. При предишния ми опит да стигна до нея не бях открил едно забутано винтче и не успях да разглобя докрай лаптопа. Сега го бях прежалил и работата стана. :-D
Тани - модератор
Мозила позволява да си направиш акаунт и да се логнеш към него с произволен вид и брой устройства. При всяко добавяне или изтриване на отметка от едно от устройствата, промяната автоматично се прилага и за останалите :wink:
Johny - майстор
Отиваш на отметки->Показване на всички отметки->Внасяне и резервно копие и там от падащото меню избираш "Резервно копие" или "Изнасяне в HTML" - предпочитам първото. Записваш ги на място дето няма да се загубят и после по същия път ги "внасяш" където искаш.

PS Това със скрийншота беше добро, но при старите версии на Мозила. При по-новите версии се отваря едно малко прозорче и падащо меню и не е удобно за скрийншот. Някой да знае може ли прозореца да стане голям?

Тема "Internet Explorer 8/9" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: