Жоре, не си ми прочел предното мнение и продължаваш да си пишеш несвързани неща 

joroR73 написа:програмата ми е стара версия и струваше 2000 евро, вече старата не се продава, а новия базис 8 струва към 3000 евро. да не говорим за другите програми - аутокада вече струва 11 000 лв, офис пакета, програмите за разкрой и т.н.Програмите които изброи работят на 64 битов уиндоус. Както на 64 битов XP така и на 64 битов 7. което отговаря на зададения въпрос. Това е така защото 64 битовите уиндоуси имат емулатор на 32 битова среда. Така ако стартираш 32 битов инсталатор, той ще ти инсталира 32 битова версия на програмата. Повечето сериозни програми имат инсталатор за 32 и за 64 битова инсталация.
не мога да си позволя да плащам такива цени за програми на домашния ми компютър. нито съм фирма, нито кой знае какъв производител. като всеки един от вас и аз търся това, което ми харесва и ми е нужно.
темата е за как да работят програми 32 битни на система 64 бита - било то с режим на съвместимост, чрез инсталиране на 32 битов уиндос или виртуална машина, а не ЗАЩО ПОЛЗВАМ ПИРАТСКИ СОФТУЕР.
така че пишете или не по темата, който иска да помага да помага, който иска да си чеше езика да си създва нова тема за лицензиран софтуер и да си пише там.
получава се наистина като в оня виц:
"Англиски форум : питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум : питаш нещо и в замяна също те питат нещо.
Български форум : питаш нещо и всички се впускат да ти обясняват колко си тъп!"
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: