Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
BAlexandrov - специалист
А какво става с

ping 195.191.149.211 -l 1

ping 195.191.149.211 -l 400

ping 195.191.149.211 -l 1400

ping 195.191.149.211 -l 2000

Дали е същия резултата - Request timed out. или нещо друго?
Тани - модератор
Chefo77 написа:
KingLin написа:
доставчика...
... казва "При нас всичко е наред" ...
Като ти кажат така, ги покани у вас да отворят проблемните страници :wink:
Chefo77 - майстор
BAlexandrov написа:
А какво става с

ping 195.191.149.211 -l 1

ping 195.191.149.211 -l 400

ping 195.191.149.211 -l 1400

ping 195.191.149.211 -l 2000

Дали е същия резултата - Request timed out. или нещо друго?

Request timed out. Нищо друго :(

Тани, на драго сърце да ги поканя, но нали се сещаш, че ми се случва да ходя на работа от време на време... :)
Затова исках ако е нещо в графата "Направи си сам" ... :)
Chefo77 - майстор
ХИП ХИП УРААААААААААААААА!
Най-накрая попаднах на техник, който реши да направи нещо!
Обадих се на денонощния телефон, свързах се с техник, обясних му проблема и че вече 3 пъти съм звънял, описах какво съм направил, отговорих на няколко въпроса, изключих модема и рутера, включих ги отново и ... ВСИЧКО Е ТОК!
Попитах какво е направил, за да стане всичко както си беше - ами сменило ми момчето IP-то. Защо и как се е бъгнало моето ... ама никаква идея!
БЛАГОДАРЯ на всички, които взеха присърце проблема и изявиха желание да ми помогнат със съвети и информация! :prayer: :prayer: :prayer:
Проблемът не е бил в моя телевизор :-D
Lazy_666 - специалист
След като при смяна на IP-то се оправя проблема, значи най-вероятни си бил баннат от сайта. Обикновено това се случва, когато твойто IP не се държи "прилично". Примерно флуди или прави друго нещо (което не е хубаво)
Ако проблема се повтори, провери си машините за червейчета и т.н.
Chefo77 - майстор
Lazy_666 написа:
След като при смяна на IP-то се оправя проблема, значи най-вероятни си бил баннат от сайта. Обикновено това се случва, когато твойто IP не се държи "прилично". Примерно флуди или прави друго нещо (което не е хубаво)
Ако проблема се повтори, провери си машините за червейчета и т.н.
Лази, ще го напиша пак: Не можех да заредя сайтове, в които НИКОГА не съм бил. Няма как МОЕТО IP да е било баннато от сайт, в който никога не съм ходил. Никой друг не може да ми ползва IP-то, защото то си е само мое, даже и по договор - не ползвам някаква група, а само едно-единствено. Няма как сайта на брат ми да ме банне без да съм влизал в него и при условие, че администрацията е в него ... И няма как изведнъж да стане всичко на всички места ... защото някои от сайтовете във Favorites спряха изведнъж.
Просто е било някакъв бъг на сървъра, нямащ нищо общо със сайтовете, в които съм ходил. Защо и пинг-а не действаше? Преди време съм правил пинг на сайт, в който имам бан - и сайта си връщаше, нищо че имах бан по IP.
За червеи вече съм проверил, това беше първото което направих :) И нямаше ефект :)
Lazy_666 - специалист
Мдам... има смисъл... Може някой преди теб да е цапал... Но пък нямаше да се появи ей така отникъде...
Абе майната му. Важното е, че вече всичко работи. :D
hidrazin - майстор
Chefo77 написа:
Оттам преминава във WiFi D-Link DIR 615, който го пръска до лаптопа и телефоните и по ЛАН кабел - до настолния компютър.... Не можех да заредя сайтове, в които НИКОГА не съм бил.
А някой наблизо? :cool:
:partyman:
Chefo77 - майстор
Lazy_666 написа:
Мдам... има смисъл... Може някой преди теб да е цапал... Но пък нямаше да се появи ей така отникъде...
Абе майната му. Важното е, че вече всичко работи. :D
Ами това IP си е моето от ... 2001 или 2002 година :) :)
Наистина - най-важното е, че всичко е ОК. Да се надявам, че няма да се случи отново :)

Тема "Не отваря някои сайтове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: