hidrazin написа: Ако всичко е направено както трябва, такива филми няма. Даже още след инсталацията от Microsoft благодарят че използваш лицензиран продукт. И ъпдейтите си вървят ли вървят напълно нормално без някой или нещо да писка. А ти си инсталирай каквото и както искаш.Хидразине, ти просто си нямаш на работа и се заяждаш или какво? Като си такъв умник, що не предложи на автора решението? Няма филм "да е направено както трябва". Защото само по един начин става - като платиш 300лв за оригинален Windows. Иначе активаторите рано или късно ги хващат. И в най-добрият случай се налага отново да ги прилагаш.
thinkpad написа:... Защото само по един начин става - като платиш 300лв за оригинален Windows. Иначе активаторите рано или късно ги хващат. И в най-добрият случай се налага отново да ги прилагаш.Ако имах решението до сега да съм го предложил на колегата и да съм му отишъл на гости. И без това днес пак бях у неговия град. Просто не ми е там силата, влечението, кефа или както там искаш го наречи. Ама поне мога да си сложа един Win, като никой за нищо да ме хваща, освен ученичките за оная работа и без да давам никакви пари.

Та недей да даваш толкова толкова "умни" мнения, без да си изобщо в час. Това че ти нещо не го умееш и можеш, не се отнася и за другите във форума, както неведнъж стана ясно.

P.S. Използвайте само лицензиран софтуер! Иначе компютъра Ви ще ПИЩИ !!!