Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
nv952 - майстор
Реших да махна радиаторчето давидя как стоят нещата и се оказа че е точно това проблема радиатора беше наблъскан с 2 мм прах и въздуха не можеше да минава.Сега го промих с вода и всичко е 6.
Благодаря. ИзображениеИзображение
stiv1961 - майстор
nv952 написа:
Реших да махна радиаторчето давидя как стоят нещата и се оказа че е точно това проблема радиатора беше наблъскан с 2 мм прах и въздуха не можеше да минава.Сега го промих с вода и всичко е 6.
Благодаря.
Е, видя ли.... и защо работиш бос когато бъркаш в електроуреди :-D (макар и изключени).
nikolson - майстор
nv952 написа:
моята кошница няма никъде прах защото често я отварям за чистене,но на профилактика не е ходила от както е купена демек около 3години.
Ъ? Нали уж беше чистена?
Стив, навремето като дете помня един стар електричар имаше толкова мазолести пръсти, че правеше спайки под напрежение с голи ръце. :-D
nv952 - майстор
stiv1961 написа:
nv952 написа:
Благодаря.
Е, видя ли.... и защо работиш бос когато бъркаш в електроуреди :-D (макар и изключени).
Станах от леглото и нещо ме мързеше да се обувам и от лаптопа не може да ме удари ток който да ме убие пък и бях изкарал захранващия кабел и батерията.Единствения начин да тръгне беше само ако извън земни му пуснат ток безжично :-D

А за чистенето-Аз чистех перката и не знаех че радиатора може да се сваля... За да не го разваля и преди не се опитвах да го чистя толкова качествено но сега като опря ножа до кокала нямаше как вече.
nv952 - майстор
Ай пак се появи проблем и мисля че този път няма да се размине без влизане в бокса за ремонт.Снощи си легнах и го изкл. В режим хибернация.днес сутринта го вкл. Но няма нищо екрана е изкл. Бутона ва уай фай също показва изкл. състояние а и перкатя не върти но осещам че се нагряват медните тръби коита са за да охлажда.Най ме притеснява да не е изгоряло нещо голямо щто все ми се случват такива неща когато съм зле с финансите
stiv1961 - майстор
Изключи захранващия кабел и се опитай да го включиш само на батерия. Друга врътка, която ми казаха- вадя батерията и кабела и държа бутона за включване около 30 сек. натиснат. След това по обратния ред- слагам батерията, захр. кабел и включвам.
nv952 - майстор
Пробвах всичко Стиви както ти каза вадих батерията но нищо :sad: направих клип но незнам дали ще успея да го вградя през телефона.
[youtube]http://youtu.be/iMCXJgyeBtY[/youtube]
http://youtu.be/iMCXJgyeBtY
MamaMy - майстор
От много отлагане на профилактиката тоя лаптоп е прегрявал дълго време и е започнал да отлепва чипа на видеото. Вземи си сбогом с него, че краят му е доста скоро. В сервиз ще ти вземат доста пари само за да нагреят чипа с духалка. По-добре се огледай за някой читав втора ръка и се въздържай от евтините марки и от НР.

ПП И следващия път не слушай съвети по форумите, а се довери за специалист по навреме. Диагностиката не е толкова скъпа. Ремонта можеше и да го отложиш като знаеш какво следва. Подмяната също :partyman:
nv952 - майстор
То вече му е време,все пак изкара 5 години.Само не разбрах втора ръка чип или лаптоп :?
Johny - майстор
Ако е това, което казва колегата MamaMy, се прави така наречения ремонт на ниско ниво. Наскоро в Stemo ремонтирах един НР и ремонта излезе 56лв.

Тема "Проблем с клаатура на аптоп" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: