Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
hidrazin - майстор
MamaMy написа:
...Я вижте колко бързо и лесно ставала работа...
Може и по-бързо. Ако се вдигне още скоростта на възпроизвеждане на клипа. :-D
Или си купиш нов лаптоп.
thinkpad написа:
Иначе, след като аз съм далеч от практиката, очевидно ти би споделил какво образование имаш?
Виж, теб щях да те забравя. Основно, средно и висше. Ти къде я докара?
:partyman:
estorm - специалист
estorm написа:
Тая вечер го пекнах, сглобих го и тръгна. Пиша от него в момента. Сега разбрах защо не е хубаво да се взимат компютри от непознати хора втора ръка. Кой знае колко такива се въртят из продавалника. Аз не мисля да го разкарам ще изчакам да видя колко ще изтрае и после ще го дам за части. Изгледах няколко клипа с това пекане. Евала на който го е измислил :shock:

Баси майтапа точно след една година пак същия проблем. Да го пека ли пак или да почива в мир :?:
nikolov333 - майстор
Ми даже много е изкарал, но ако го опечеш и тръгне пак, направо е за OLXa :wink:
estorm - специалист
Пак го пекнах и пак тръгна :-D
Луда работа. Дано задържи докато си сейвна всичко важно от харда.
Никакво продаване. Щото една манджа претоплена вече не бива :-D
Пък и в нета пълно с таралясници - що мене да калайдисва после някой :lol:
hidrazin - майстор
=D> Браво! Печено пиле 1300 години България. :-D
А дано тоя път изкара повече.
toolegittoquit - майстор
estorm написа:
Пак го пекнах и пак тръгна
Това да не ти е пуйка, да го печеш? :? :partyman: Шегата или не - настрана. Няма да изкара дълго. Някой месец ако си спечелил, пак много. Един ден след никакво печене няма да тръгне.
montoya - майстор
estorm написа:
Дано задържи докато си сейвна всичко важно от харда
Това ти е най малкия проблем, той харда не се губи. Като умре тотално дъното, вадиш харда и с едно кабелче за 2-3 кинта или кутия за хард диск от китай за 6-7 лв хард диска става външен и можеш да си свалиш всичко от него
estorm - специалист
Колкото изкара все тая, снощи се разгледах из нета за таблет с голям екран и реших да си взема такъв. Моя е 10,1 Самсунг, но ми идва малък. Та моля ако някой има наблюдения върху по големите /поне 15/ и на сносна цена нека сподели. И десятката не е лош щото е удобен за носене ама аз го искам за вместо лаптоп. Така или иначе за филми ползвам стационарен и игри не играя.
Може ли да се ползва харда от лаптопа ми на настолен компютър вместо голям 3.5 с това кабелче дето споменахте? Щото ще събирам една конфигурация и се чудя дали мога да и лепна харда и записвачката вместо да купувам други. Поне за временно няколко месеца.
Отказах се да купувам друг лаптоп ще мина на голям таблет като се сдуха пак тоя това е.
hidrazin - майстор
estorm написа:
Може ли да се ползва харда от лаптопа ми на настолен компютър вместо голям 3.5 с това кабелче дето споменахте?
Няма никакъв проблем да се използва.
montoya - майстор
Само трябва да имаш SATA входове на дъното, ако диска е SATA де. Продават се адаптери за кутията, но може и без тях ако не си много претенциозен

Тема "Не тръгва монитора на лаптоп" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: