Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
onkelabg - специалист
операционата е на дял/с/ ,а Архива е в /д/ имам и диск инсталиран преди това.
Дано да се нестига до ползването,че ми е мьтна тази страна на Луната :axe:
gogyto - специалист
onkelabg написа:
операционата е на дял/с/ ,а Архива е в /д/ имам и диск инсталиран преди това.
Дано да се нестига до ползването,че ми е мьтна тази страна на Луната :axe:
Ем, туй то.
По-добре да не се стига.
Но ако се стигне, буташ диска в СД-то, като преди това си задал компа да бутне от него , и го докарваш до тоя архив, нататък лесно...
onkelabg - специалист
Аха...това с задаването да бута от диска-как става :?:
При пускане на компа/диска е поставен-нали/,още в началото,като започне да зарежда се натискат някакви клавиши :shock: зада се окаже откьде да черпи инфо системата.Малииииии
Johny - майстор
onkelabg написа:
разбира се трябва да е на различен от този на който ти е инсталирана операционната система.
И к`во прайме тогава? Нали възстановяваме читав Уиндоус с всички драйвери и програми на мястото на скапания?!
onkelabg - специалист
Грешно ли сьм постьпил.....
Уина ми е инсталиран в дял/с/- а копието на системата в дял/д/ -нетрябва ли да е така колега.
На различни дялове са поне така смятам де.
И до момента на Архива-нямам проблеми с Уина, и затова сега се спрях на тази опция/когато работи добре/ да запаметя сьстоянието му.
gogyto - специалист
Johny написа:
onkelabg написа:
разбира се трябва да е на различен от този на който ти е инсталирана операционната система.
И к`во прайме тогава? Нали възстановяваме читав Уиндоус с всички драйвери и програми на мястото на скапания?!
Колега, става на въпрос за това къде се съхранява архивното копие.
onkelabg написа:
Аха...това с задаването да бута от диска-как става :?:
При пускане на компа/диска е поставен-нали/,още в началото,като започне да зарежда се натискат някакви клавиши :shock: зада се окаже откьде да черпи инфо системата.Малииииии
Да, според всяко дъно с задържане на клавиш от клавиатурата, най-често с "Del" се влиза в настройките и на биос-а и от там се задава да бутне от CD- то.
Johny - майстор
gogyto написа:
Колега, става на въпрос за това къде се съхранява архивното копие.
E, ако е така, извинявайте!
jordanvass - майстор
А този буут диск може ли да се направи в последствие или е трябвало веднага с архива? Щото аз съм си направил архив на диска към 23ГБ преди доста време, записан е на D:, ама тогава не схванах нуждата от стартиращия диск и не го записах. Ако го направя сега, ще се ориентира ли къде ми е архивът?
Johny - майстор
Mоже и ако програмата не намери архива, ще има опция чрез която да покажеш пътя към него.
lecki - специалист
И аз като Джони ползвам "Акронис тру имидж", имиджа се съхранява задължително на диск
различен от системния който се архивира.
Дори може да се възстанови на друг компютър после само драйверите се инсталират - перфектен е,
само нещо не стана като пробвах на компютър със SSD. :?
Последна промяна от lecki_old на вт яну 27, 2015 6:05 pm, променено общо 1 път.

Тема "Как да си направя диск за вьзтановяване Уин7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: