• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Avas_co - майстор
infomar написа:
Какво искате да кажете, че на 1800 MHz не може да се гледа едно филмче ли?

Преинсталирай, ако не помогне, поне няма да навреди.
Може да имаш скапани драйвери, файлове и какво ли не още. Щом преди месец е работило нормално, значи проблемът не е хардуерен а софтуерен. Ако не знаеш къде точно - прави всичко от начало.
Преинсталацията не винаги е панацея, пък и тя ще струва сигурно една 20-ска при кварталния хакер.
Позачетох се и ми направиха впечатление няколко неща:
Проблема бил с Мозила, което не е за учудване при тая кошница със сигурно 1 Гб. РАМ, за учудване е как досега е работила(като знам мозила колко е алчна за РАМ).
Гледам ни е хвърлена някаква информация взета от пробна версия на Айда, някакви меили има, и някакъв юзърнейм, а и три имена има(само ЕГН липсва) и взех да си мисля, че тук май някой си, се опитва да се забавлява.
toolegittoquit - майстор
Lisko написа:
какви скриптове ?
Жаба скриптове. :)
Lisko - майстор
toolegittoquit написа:
Lisko написа:
какви скриптове ?
Жаба скриптове. :)
Те нямат нищо общо нито с насичането нито с разминаването на звука, нито с бавене.
toolegittoquit - майстор
Lisko написа:
Те нямат нищо общо нито с насичането нито с разминаването на звука, нито с бавене.
Нямаш си и идея колко не си прав. Защото не си виждал машинка, която се тормози, понеже изпълнението на Java скриптове по страниците, особено по-обемни такива затормозява сериозно. До там се стигна, че вече на по-слаби машини трудно се отваря фейсбоклук и Gmail. :?
radius - майстор
Avas_co написа:
Кой, знае до къде е стигнала деградацията на елементите,
Не прави аналогия с асансьорите :lol: , в случая едва ли е от деградация .
Avas_co - майстор
Какво, общо има едното с другото ?
Хайде, да съм се посбивал с такива антики и да имам идея в какво трагично състояние може да са.
Пък за тия десетина години, колко ли надути кондензатори има по дъното, а в захранването ?
Дали е чистена някога тая кошница, и колко пъти е прегрявана ?
Пък и май, някой ни пусна по пързалката.
Хептен се обърках има една поговорка. Много баби хилаво бебе. Аз пиша курсови работи тука за процесори, преинсталиране ВСИЧКИ давате различни мнения. Аз се обърках. Аз съм професионалист в писането на реферати и курсови работи по обществени науки, а не по компютърни проблеми. Дори забелязвам че има хора, които ме нападат. То затова България е на това диридже. Защото не сме единни, от всичко разбира българина бре. Бъдете живи и здрави.
egomen66 - майстор
maria_work81 написа:
Хептен се обърках има една поговорка. Много баби хилаво бебе. Аз пиша курсови работи тука за процесори, преинсталиране ВСИЧКИ давате различни мнения. Аз се обърках. Аз съм професионалист в писането на реферати и курсови работи по обществени науки, а не по компютърни проблеми. Дори забелязвам че има хора, които ме нападат. То затова България е на това диридже. Защото не сме единни, от всичко разбира българина бре. Бъдете живи и здрави.
Аз пиша курсови работи - диридже.
toolegittoquit - майстор
maria_work81 написа:
Хептен се обърках има една поговорка. Много баби хилаво бебе. Аз пиша курсови работи тука за процесори, преинсталиране ВСИЧКИ давате различни мнения.
Казах ти какво да направиш - минимум си удвои обема на RAM, да се сложи двуядрен процесор и така. Преинсталация е препоръчителна. Слушай ме какво ти говоря, няма да сбъркаш. Но за да ги увеличиш тия работи, трябва да се подменят части по компютъра. Обърни се минимум към някой познат, дето повече ги разбира.
hidrazin - майстор
maria_work81 написа:
...Дори забелязвам че има хора, които ме нападат. То затова България е на това диридже. Защото не сме единни, от всичко разбира българина бре. Бъдете живи и здрави.
Чакай малко сега? Кой те напада? Хората си изпотрошиха пръстите да ти отговарят и да пишат.
Голяма благодарност, няма що. И какво, да не би в hardwarebg да ти казаха нещо повече?
И не се занимавай с някакво си момче дето нещо било гледало щото и то явно не знае в кой свят живее.
От цялото това писане може да се каже следното:
- момчето нищо не разбира от компютри
- баща ти нищо не разбира от компютри
- ти нищо не разбираш от компютри
Пък и не ви е това работата. Извод:
Занесете горкия компютър в някой сервиз или си купете друг.
А относно дириджето на България и ти имаш принос. И то голям.
Това с писането на чужди курсови работи и реферати не е ли незаконно?
Да помагаш на малоумници да завършат и после да станат началници на много по-умни от тях, да станат политици...
Та както казват хората - "Присмял се хърбел на щърбел."
Остани си със здраве и си намери някоя ПОЧТЕНА работа.
:partyman:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "може ли да се ускори Windows XP" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: