naB4o написа:Вярно е, но ако преинсталира, няма смисъл от тази операция и обединява всичко преди самата инсталация с помощта на Windows-a. Backup може да направи и без да е обединил нищо. Просто излишна и по-бавна операция.bibiqn написа:За такива цели аз ползвам Partition Magic.Не е много сложна предполагам всеки би се справил.Едно смислено мнение, което не беше много чуто
Partition Magic и си съединяваш частите, след това копираш всичко което ти е нужно на дискове/двд флашка, и тотално форматиране и преинсталиране
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Johny
- майстор
57 мнения в "WINDOWS"
sasooooooooo
- "специалист"
Ха Ха гледай сега какво поиска от мен
Прикачен файл
С.JPG (75.62 KиБ) Видяна 3174 пъти
sasooooooooo
- "специалист"
Благодаря на всички, които дадоха съвет и приеха присърце проблема. Че съм за преинсталация е ясно и на бебето на Дребус
. Част от проблемите ми се изясниха за което съм много доволен. За преинсталация ще мисля, когато ножа опре до кокала. Сега въпреки всичко машината работи екстра, заличих оня дял дето ме дразнеше, изтрих оная папка дето не ми трябва и така. Благодаря на Дундурма и Джони за любезните предложения. По-скоро се хванах за идеята на Джони за буут файла.
Програми за разделяне на диска няма да ползвам, защото тоя Е е толкова незначителен, че не си струва.
Българската версия ме устройва, щото съм малко скаран с Енглиша и ми е по-лесно. Дано не разочаровам някого за отделеното му време

Програми за разделяне на диска няма да ползвам, защото тоя Е е толкова незначителен, че не си струва.
Българската версия ме устройва, щото съм малко скаран с Енглиша и ми е по-лесно. Дано не разочаровам някого за отделеното му време

sasooooooooo
- "специалист"

като дойде време ще ти пиша на ЛС
Johny
- майстор
drebus написа:Johny,за 30 мин. серозно ли може да стане това?На бърза машина става и за 20мин., на по-бавна 30 мах.40 мин.. Неговата машина е по-стара и по всяка вероятност няма да има нужда от драйвери, защото са интегрирани в Уиндоуса, особено ако е със SP3/сървис пак/. Когато се налага инсталация на драйверите на дъно и видеокарта, още 1/2 час заедно с настройките. Най-важните програми още 30-40 мин. максимум. Само че програмите можеш и сам да си инсталираш. Най-важното е да четеш внимателно какво ти казва и какво те пита. В най-лошият случай ще инсталираш нещо дето не ти трябва или не където искаш, но за това си има деинсталиране/Control Panel -> Add or Remove Programs/.![]()
Не си правя майтап питам сериозно.
NRG7
- специалист
Johny,благодаря за отговора. Аз лично сам си преинсталвам компа,но има да си призная и неясноти за мен. Искам още нещо да те питам и разчитам на точният ти отговор. Възможно ли е,когато един компютър не се използва често да има нужда от преинсталиране?
П.п Въпросът ми може и да звучи глупаво,но наистина ме интереува и не съм наясно.
П.п Въпросът ми може и да звучи глупаво,но наистина ме интереува и не съм наясно.

Тема "WINDOWS" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература