Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Не вземай Maxtor или Samsung.
Maxtor - много са чувствителни, едни от най-бракуваните.
Samsung - марката говори сама, даже в един магазин като ходих за хард човекът каза, че обслужването им било мн зле- сервиза....
Аз съм за hitachi, excelstore,seagate, WD
Johny - майстор
mamkata написа:
Джони, при SATA няма мастър и слейв - там е по едно устройство на канал.
Taka e, но единият хард е за IDE контролер. В този случай смятам, че е по-добре джъмпера на старият хард все пак да е на "слейф".
IskrenIvanov
Maxtor отдавна са под шапката на Seagate и вървят с това търговско наименование. Аз съм с тази марка от самото начало и съм много доволен от нея.
EmoZ - специалист
Сигейт - зависи коя серия, 11-ките 'пукат като семки', както каза пича от Итема-В, докато ми зимаше 'само' 90 кинта (инак било по-скъпо, но го било срам вече да зима по-повече, че хората идвали на купчини) да го отключи, за да мога да го 'прелея'.

На Сигейт SE серията е по-читава, била по надеждна, но вече сичкото било лайно, така каза още пича.

Ако на някой му се спраска диск с нещо, което си струва на него да ходи в Итема-В (не че им правя реклама, ама май само те възстановяват данни след краш), скъпичко е, но па ако си пред реализация на нещо, което струва неколко кила е по-добре да се разделиш със 100-200 кинта + 150 кинта за нов читав диск.

Успех.

Тема "Смяна на твърдия диск" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: