Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
sasooooooooo - "специалист"
Свалям програмата и ще кача снимка.
:arrow:

Прикачен файл

222222_resize.JPG
222222_resize.JPG (235.78 KиБ) Видяна 2344 пъти

Прикачен файл

1111111_resize.JPG
1111111_resize.JPG (183.29 KиБ) Видяна 2344 пъти
bai_bradyra - специалист
Нямаш съмнителни процеси. Имаш една програмка за показване на времето Desktop Weater. Предполагам, че при стартиране на компа тя се свързва с някакви сървъри за обновяване прогнозата за времето и от там ти е забавянето. Спри я и виж какъв ще бъде ефекта ( предполагам , че има опция да се (не) стартира с Уиндоуса). Кажи какво се е получило. ... и разкарай Flex Type-a.. :lol: :lol: шегичка разбира се.. :wink:
Благодаря ти за отделеното време.
Явно наистина е от Упдейтите. Тази програмка за времето няма смисъл да я махам /времено/. Както писах, за сега съм пушка и ти ми помогна да се доубедя в това. :prost:
bai_bradyra - специалист
.. кой бяга от две бири.. :wink:
И ФлексТупето :-D го махнах, но не виждам никаква разлика :?
Osiris - специалист
sasooooooooo написа:
Ъпдейта ми изял главата. Пита ме за инсталация, ама явно постоянно проверявал за такива. Сега го направих да ме пита дали да проверява и на този етап е ОК.
Стига сте ме плашили с Флекс Тупето :lol: , не ми пречи :roll: Ако реша да го махам, ще ползвам твоят метод.
Мерси.
на да си прочетеш за Flex Type :stock1:
http://free.hit.bg/injinera/map.htm

Ако сте опитвали как работи Флекс Тайп (3.0 3.1 3.2 или 2К) на Датекс, след това оригиналната безпроблемна Ундоуска поддръжка вече не работи!!! На външен вид е добре, но не работи както трябва.

Причината: Флексовете нямат работещ деинсталатор.

След тях остават файлове, които при това Уиндоусът зарежда при всеки рестарт. Системните фонтове също не се възстановяват, а остават Датексовите.

Омешването на системни файлове и фонтове от Уиндоуса и ФлексТайпа води до проблемите при работа с българската Кирилица а и с други езици. Който не е пробвал флексовете, той няма проблеми.

БАШ СКАНДАЛЪТ: Датекс знаят за това нещо! Там дори ТЕ дават съвет на потребител от Франция да си преинсталира Уиндоуса, което ще премахне остатъците от Флекс Тайп. Знаят, че Флекстайповете им са недъгави, но не уведомяват потребителите. Вместо това водят заблуждаваща рекламна кампания, в която се прикриват двата генерални дефекта:
1. Флекстайповете не са сертифицирани.
2. Те не се деинсталират.

Деинсталаторът е задължително изискване за професионална програма. Затова българите вярват, че една сериозна фирма, член на BAIT и BSA прави професионална програми. Това не е така! Флексовете нямат деинсталатор, но имат негова имитация, която просто лъже.

Секунда невнимание, а после - цял живот мъртъв. Веднъж пробвай Флекс Тайпа - и край на Уиндоуската Кирилица.

Тема "Какъв процес се задейства?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: