Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
nv952 - майстор
Ако духалката за която казва мамаму е тази за който си мисля може и аз да го направя това нагряване.Съсед ива такава и снея нагрява термошлаухи на платки за касови апарати.Понеже пиша от тел малко ще се забавя докато отклия снимка,но ще си редактна мнението като намеря.
Johny Значи да си приготвя 70 лв щот в бургас ще е по скъпо нали "най добрия град"
ПП ето такава е но не е 1към 1.

Прикачен файл

2dDqcRuDa0ncyp6mD2w758K6xMis4wE5HEh4mjLrVoVl96GCJkHY1HQ_mPj86qVHoswntXDYESgej1r1PC5XQYJCGns=w640-h405-nc.jpeg
2dDqcRuDa0ncyp6mD2w758K6xMis4wE5HEh4mjLrVoVl96GCJkHY1HQ_mPj86qVHoswntXDYESgej1r1PC5XQYJCGns=w640-h405-nc.jpeg (28.28 KиБ) Видяна 1421 пъти
MamaMy - майстор
Johny, цената от 56 лв и Стемо ми говорят само за едно. Очаквай включване. Едва ли са ти направили дори и реболд. Най-вероятно само са нагрели чипа. При тях труда е с разценка на час около 60 лв. Само за разглобяване и сглобяване отиват почти толкова. Сам си прецени!
Johny - майстор
За тази процедура срещах оферти до 90лв. Машината е дърта :) и при следващия отказ отива в коша. А и не е моя.
nv952 - майстор
Мойта щайга отново в действие.За месец и половина съм забравил да пиша. :shock: 160лв и вече с нов чип.
Изображение
thinkpad - майстор
За тези пари и още малко можеше да си вземеш IBM/Lenovo ThinkPad X200, например. Не случайно ми е Thinkpad никнейма, само този модел ползвам за лична употреба. Много стабилни машинки са. Иначе се надявай действително да са свалили чипа. Чувал съм цени като 90лв само за загряване/духване с топъл въздух, при което лаптопът рядко издържа повече от половин година.
nv952 - майстор
Действително е подменен тъй като човека който го прави ми е познат.:)

Тема "Проблем с клаатура на аптоп" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: