• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
hidrazin - майстор
onkelabg написа:
Не сьм на ти...а процесора не ли 4 ядрен :? Не е четириядрен. Виж табличката дето дадох с процесорите.
в рам памет ми изписва че от 4гб-3гб заети.... И какъв е проблема? Ползва си ги.
-в диск/д/ 380гб- Празно Това какво те притеснява? Остатъка до 500 е в първия дял С.
-компа е с виста/32бит/ Явно тази версия на виста /32/ не е добра, а ми др/64/ знам ли Никоя Виста не е добра.
Видеото ще видя утре...но има Като гледам има и HDMI - както искаш. Все пак виж каква е.
Сега остава и парите да са добри. Ама захранването пак е с малък вентилатор и евентуално ще е шумно. Ако не е нещо марково де.
:partyman:
onkelabg - специалист
Проблем ли е .че като заспи-монитора не всеки пьт де ,не се вкл. и се налага рестарт.
Човека го е преинсталирал скоро- но не е наясно,като мен, как е направено то, преди тоя проблем не го е имало.

това не ли-Core ™ 2 Quad Q8200 :?
Последна промяна от onkelabg на вт ное 04, 2014 10:45 pm, променено общо 1 път.
DundyTheCroc - майстор
Q8200 http://ark.intel.com/products/36547/Int ... 33-MHz-FSBси е баш четириярден процесор, може да не е много бърз, но ще върши работа. Паметта ще се вижда и използва всичката като се качи една 64 битова Win 7 примерно. Видеото има HDMI, щом няма да се ползва за игри ще върши работа. Харда не е голя, но като сложиш и твоя ще стане. Машината не е лоша за твоите цели, стига и цената да е ОК.
hidrazin - майстор
onkelabg написа:
...това не ли-Core ™ 2 Quad Q8200 :?
Мое недоглеждане. Сори.
onkelabg - специалист
DundyTheCroc написа:
Q8200 http://ark.intel.com/products/36547/Int ... 33-MHz-FSBси е баш четириярден процесор, може да не е много бърз, но ще върши работа. Паметта ще се вижда и използва всичката като се качи една 64 битова Win 7 примерно. Видеото има HDMI, щом няма да се ползва за игри ще върши работа. Харда не е голя, но като сложиш и твоя ще стане. Машината не е лоша за твоите цели, стига и цената да е ОК.
1-от Виста-да ида на Уин 7/64/ бита...така ли..
2-харда е 500гб
3 рама-4гб
Незнам как е преинсталиран този негов комп но като погледнах в параметрите ми изписа,че Рама/3гб-използвани/ а той няма нищо по-компа си.
Харда беше разделен на 2 дяла и дял/Д/ 380ГБ-Празен.

Сьдя на по-моя малкия 160 на 2 дяла и дял/Д/ от 130 имам заети поне 20гб.
Притеснявам се от това за заспиването и сьбуждането-някьде пишат,че е проблем на Уин 7 и Вистата,На друго място драйвери и бйос.
Някой имал ли е такива проблеми.
Аз сьм с ХР и нямам, ще ми бьде трудно явно да свикна с декстопа и работата на Уин 7 и Вистата.
Не знам кой Уин да избера за Полуграмотен :prayer:
hidrazin - майстор
Win 7 - 64bit
Като за полуграмотен. Прави всичко сам. :-D
DundyTheCroc - майстор
Win 7 с малко усилие заприличва донякъде на ХР, бързо се свиква. Задължително 64 бита за да се използва всичката памет, не ми се изпада в подробности :)
Освен на дискретната видеокарта имаш HDMI и на вградената ако решиш да караш само на нея.
Харда ще му изтриеш дяловете при инсталацията, ще заделиш едни 100 гиги за операционната, останалото си го правиш каквото искаш.
Заспиването вече не се знае от какво е, може да не е от операционната.
onkelabg - специалист
Заспиването вече не се знае от какво е, може да не е от операционната. :?:

Опасно ли е това, влияние в/у работата на компа.
З а Уин7 -сьм чувал, не сьм виждал, че декстопа му е като на смарт тел с /икони/ :axe: и сьдя по-тези неща,че под всяка иконка си има надпис/бг/ коя за какво е.Просто не сьм виждал :prayer: за което се извинявам.Мишката се пльзга/влачи в/у декстопа.-Не като обикновената, да щракам в/у иконата.
Последна промяна от onkelabg на вт ное 04, 2014 10:00 pm, променено общо 1 път.
DundyTheCroc - майстор
Гледал си Win 8 вероятно, чукни в Гугъл Win 7 и гледай картинки.
За зависването може да има много причини, ако е софтуерно ще се оправи, може нов BIOS да иска, само да не е тръгнало дъното нещо....
onkelabg - специалист
Опа...в шах сьм.....Не знам как да постьпя в случая
-дали като го взема за моя сметка да го преинсталирам/20лв/ с Уин7 и там каквото трябва/видеокарта,биос,64бит, драйвери/ и др ...и ако всичко си е наред да се спазарим.
Иначе не виждам как мога да разбера какьв е проблема нали. Той в момента е с Виста/32/ и може ли и това да е проблем :shock:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

Тема "Избор на ПС" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: