Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
MamaMy - майстор
От контрол панела избери "Програми и компоненти". Горе в ляво избери "Преглед на инсталирани актуализации". Намери КВ3035583 десен бутон върху него и го деинсталирай.
Иди после на "Уиндос ъпдейт" в контрол панела и го настрой да проверява за обновления, но да ги тегли и инсталира само след разрешение. После провери за нови актуализации и тази като ти я предложи я скриваш и си готов.
evil - специалист
Да,имам инсталиран такъв ъпдейт но тая работа с ръчното ъпдейтване не става,пробвал съм.Първоначално когато си пуснах ограничения нет си мислех да си ъпдейтвам само някъде на аванта с уарез обаче просто не му работи ръчното на 8цата.Уж намира нови ъпдейти и започва да ги тегли пък нищо не тегли ,едни такива проблеми бяха и нищо не ставаше,дори и да не е през уарез ,когато е на ръчно.Иначе на автоматично ъпдейтване няма проблеми,дори и не мога да го усетя два месеца как ми дръпна нета :mrgreen:
evil - специалист
Мерси за полезния линк :)
MamaMy - майстор
След като веднъж е дръпнал големите ъпдейти автоматично, мини си на ръчно и да не ти пука. Ще се опъва така първите две три проби. Оставаш го така и после е като агънце. Имам чувство, че са го направили нарочно за да те принудят да го оставиш на автомат.
miroki - майстор
Нищо ненормално. Windows 7 също стартира с безплатен пробен период от към една година.
Ползвах така 7100 релийза, към година.
И 10 мисля бе за една година.
nikolovvd - майстор
След двумусечно експлоатиране на Windows 10, може да се каже, че това е една добра алтернатива на 7-цата.
Преди два дни си направих няколко експеримента с Windows 7 и Windows 10.
Като скорост на зареждане и оптимизация на мястото върху диска, 10-ката държи палмата на първенството с 2 GB по-малко дисково пространство.
Windows 7 х32 се инсталира на 10.4 GB
Windows 10 х32 се инсталира на 7.66 GB
Windows 10 х64 се инсталира на 12.1 GB
И трите инсталации са правени на система с двуядрен 3 GHz процесор, 6 GB RAM, като 32 битовата система ползва само 3 от тях и 120 GB SSD.
Като скорост на инсталиране разликите са малки, защото в повечето случаи се ползва бавно устройство - DVD.
Не съм пробвал да инсталирам от USB Flash памет, но се предполага, че ако е на USB 3.0, то инсталирането ще е доста под 10 минути.
Скоростта на зареждане е около 20 секунди, ако се въвежда парола, но ако не се ползва парола, времето може да падне до 12-15 секунди.
На мен най-много ми допадна 64 битовата инсталация, но при мен количеството оперативна памет е достатъчно за тази цел. Затова си я инсталирах на 250 GB SSD с 64 битов офис и 64 битова антивирусна програма и понеже мрежата ми е 1 Gb, то нещата се движат нормално. Няма изчакване на едно или друго приложение да се затвори или отвори, както и зависване на приложения.
Малко ме дразни, че ми нарежда в "Бързия достъп" нещата (папки, устройства и файлове), които най-често съм ползвал, но това не е болка за умиране.
MamaMy - майстор
Преди да хвалите недоносчетата на Майкрософт, малко се поограмотете за да не заблуждавате други потребители които не са много в час. Това което се получава като предложение за безплатен Уиндос 10 си е чист вирус. :evil:
https://windows7bulgaria.com/topic/9393 ... %D0%B8-81/

Изображение
ArturDent - Почти Безобиден
То пък другите големи са цвете за мирисане.
Особено Андройд. И от Apple шпионират.
Майкрософт просто закъсняха...
miroki - майстор
Аз определено не харесвам графичния интерфейс на 10 ката. Имам чувство, че са се върнали назад.
Вероятно е хубава за тъч скрийн лаптоп поради опростена графика.

Тема "Windows 10" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: