• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Avas_co - майстор
hidrazin написа:
maria_work81 написа:
...Дори забелязвам че има хора, които ме нападат. То затова България е на това диридже. Защото не сме единни, от всичко разбира българина бре. Бъдете живи и здрави.
Чакай малко сега? Кой те напада? Хората си изпотрошиха пръстите да ти отговарят и да пишат.
Голяма благодарност, няма що. И какво, да не би в hardwarebg да ти казаха нещо повече?
И не се занимавай с някакво си момче дето нещо било гледало щото и то явно не знае в кой свят живее.
От цялото това писане може да се каже следното:
- момчето нищо не разбира от компютри
- баща ти нищо не разбира от компютри
- ти нищо не разбираш от компютри
Пък и не ви е това работата. Извод:
Занесете горкия компютър в някой сервиз или си купете друг.
А относно дириджето на България и ти имаш принос. И то голям.
Това с писането на чужди курсови работи и реферати не е ли незаконно?
Да помагаш на малоумници да завършат и после да станат началници на много по-умни от тях, да станат политици...
Та както казват хората - "Присмял се хърбел на щърбел."
Остани си със здраве и си намери някоя ПОЧТЕНА работа.
:partyman:
Ха, темата в Хардуера е доста забавна.
Мерси, че насочи натам.
Представям си там, какво триене е било от модовете, като ги знам, колко са стриктни.
Както веднъж споменах да седнеш пред компа на гъс не е проблем, ма то иска и глава(акъл).
Хм, май аз съм тоя, който е нападал дамата, че се усъмних, че ни взеха за мезе.
krasi92 - майстор
Вашият xp не може да се ускори но може да се подмени.
radius - майстор
Май искаше да се похвалиш, че пишеш реферати, но стана обратното - писаниците ти са несвързани логически, да не говорим за правописните грешки.

Неслучайно те сравних с бот ( ако знаеш какво е).
nikolovvd - майстор
След 10 години работа в захранването и на дъното се надуват филтровите кондензатори, при което започват да мърдат напреженията. Като се натовари процесора захранващите му напрежения "клякат" и понякога се стига до "заспиване". Същото става и с диска, когато "клекне" захранването и си мислиш, че диска си е заминал, а то захранването прави проблеми. По принцип това се оправя с 10 лв. за кондензатори и 1-2 часа висене с поялника в ръка. Трябва обаче доста внимание, защото платките са многослойни и ако са наруши метализацията в отворите на елементите може и съвсем да се утрепе дъното. Иска си човек, който си разбира от работата. Не става само с поялник за 5-6 лв. от пазара.
petromaniq - специалист
То се изписаха сума глупости, които нямат нищо с темата. Ама колко поучително че ХП, софтуера е зависим от подути кондензатори - леко подут някъде във видеото и субса почва да се разминава.... :lol:
Lisko - майстор
Всъщност от другия форум се вижда че момчето е казало нещо много вярно - "Системата била скапана".
манихеин - специалист
Пичове, честно казано, ебати малоумниците, дето сте...
hidrazin - майстор
Добре дошъл в групата. :-D
brpraziel - специалист
1.Дясно копче на MyComputer->Advanced system settings->Advanced(таба)->Preformance settings бутона махаш всички отметки и сейваш.
2.Правиш нова папка на дестопа(или където и да е) и я кръщаваш "God Mode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}"(без кавичките) даваш ентър.Отваряш четеш и спираш ненужни неща.

При мен определено се засили след тези настроики.Компютъра не е толкова зле като характеристики но XP Home Edition никога не го препоръчвам.Ако имаш място и знания качи Windows 7 (може и по урязана версия).Мозила има проблем някои път с youtube ако там гледаш видеота но си ползвай chrome и без това е по изчистен.
fox_vt - майстор
Аз със това
Тип централен процесор AMD Athlon LE-1620, 2400 MHz (12 x 200)
и това
Видеокарта NVIDIA GeForce 8400 GS (256 MB)
и две такива
DIMM1: A-Data DQVE1A16 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)

Категорично отказа да подкара FHD клип сниман от телефона :lol: Наложи се да го направя по смотан че да тръгне.Нито поиска със XP Profesional нито със 7 Ultimate,но пък не съм пробвал със 10 ката дали пък не му е порастнал хардуер :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

Тема "може ли да се ускори Windows XP" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: