Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
montoya - майстор
Няма по добра, и двете вършат работата за която са създадени, като се допълват.
toolegittoquit написа:
А сега сериозно - като ти трябва Аутокад, Оркад, Протеус, Фотошоп или КорелДрау - ще те питам как вървят на Линукс. :)
Ех, защо всички изтъкват точно тия програми за причина да не си инсталират линукс :?
А те си имат прекрасни алтернативи за линукс, пустия фотошоп дето го ползват за преоразмеряване на снимки, за линукс си има gimp.
Не знам само аутокад май няма хубава алтернатива...
ky-kyy - майстор
montoya написа:
Няма по добра, и двете вършат работата за която са създадени, като се допълват.
toolegittoquit написа:
А сега сериозно - като ти трябва Аутокад, Оркад, Протеус, Фотошоп или КорелДрау - ще те питам как вървят на Линукс. :)
Ех, защо всички изтъкват точно тия програми за причина да не си инсталират линукс :?
А те си имат прекрасни алтернативи за линукс, пустия фотошоп дето го ползват за преоразмеряване на снимки, за линукс си има gimp.
Не знам само аутокад май няма хубава алтернатива...
Напоследък линукс дистрибуциите, станаха доста лакоми...та с това слабо компче/не казва колко слабо, само гадая/ едва ли ще подкара някой линукс...По-добре да си кара с ХР-то, докато не издъхне съвсем и да събира парички за по-съвременна машинка.
А тия програми- аутокади, фотошопи корели и офиси разни, едва ли ще ги ползва на това компче...
С 2 леви - специалист
Аз нещо се объркАх!
Един пуска тема, помагат му, после друг ник отговаря, че нямал някъф надпис, като кликнел с десен бутон на мишката... ?!?
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
toolegittoquit - майстор
maria_work81 написа:
сега не можах да разбера коя е по добра malwarebytes или adwccleaner
MBAM е по-добрата, с по-широка гама от дефиниции и възможности за отстраняване на бацили.
montoya написа:
Ех, защо всички изтъкват точно тия програми за причина да не си инсталират линукс :? А те си имат прекрасни алтернативи за линукс, пустия фотошоп дето го ползват за преоразмеряване на снимки, залинукс си има gimp..
За прекрасните алтернативи - не ме вълнува. Има си индустриален стандарт и всеки те пита дали знаеш "Фотошоп", "Аутокад" и "Корел Дроу", а не дали знаеш Гимп, Паинт или каквото и да е било друго там. Ако не ги знаеш, намират друг, който ги знае. Просто е.
С 2 леви - специалист
toolegittoquit написа:
MBAM е по-добрата, с по-широка гама от дефиниции и възможности за отстраняване на бацили.
Глупости! :-D
toolegittoquit - майстор
С 2 леви написа:
Глупости! :-D
Когато накараш AdwCleaner да засече rootkit, тогава ще ми казваш глупости. Ще ти дам един лаптоп предварително с вируси и да ми го демострираш. Ако не, ще ти тегля една майна, а ти ще си ходиш засрамен. Искаш ли?
Истината е, че AdwCleaner е по-специализирано приложение. И има алтернатива, която се нарича JRT. И AdwCleaner е полезен и хваща за ушите някои неща, които MBAM неглижира. Но е строго специализиран и ограничен програмен продукт.
Lisko - майстор
С 2 леви написа:
Аз нещо се объркАх!
Един пуска тема, помагат му, после друг ник отговаря, че нямал някъф надпис, като кликнел с десен бутон на мишката... ?!?
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Може би живеят заедно.

А на въпроса на мимето коя била по-добра:
При антивирусите, най-правилният отговор е - "Некоректен въпрос!" Има по-добри в това или онова отношение, но абсолютно "най-добра" - няма. Оттам и вечните спорове. Подобно на споровете Windows-Linux, само че тия за антивирусите са още по-безмислени.
Най-добре е, човек да чете, да сравнява и да мисли сам. Ако го мързи - да си избере на кого да вярва, примерно съседа Янаки, и утре Янаки като ти каже - сложи си avg щото е най-яка, да си сложиш, тъй като вярваш на съседа. Ако вярваш на някой форумец - питай него. Иначе - мнения разни.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Аз го минАх с едната, после и с другата и двете събраха по шепичка бълхички.
Догодина пак, те така
nikolov333 - майстор
Това с почистването си е временно и несигурно решение.. Затова си правя имидж файл на първоначалната инсталация на ХР-то с всички инсталирани програми и драйвери, като променям директориите за My Documents и Desktop на друг дял за да не ги губя при възстановяване на C:/-то и при проблеми с уиндоуса за 5 минути възстановявам чистата и работеща инсталация от имидж файла. Ползвам Norton Ghost, от Hirens USB но има избор и е въпрос на навици.. Това е най-доброто решение, понеже цялостно освежава системата :partyman:
ivanovbg - майстор
Аз пък съм с МСЕ и досега вирус не съм хванал от как я ползвам 7-8 години. Имам си и имейдж, но ползвам Того бекъп. Не ползвам програми за почистване, но на няколко месеца профилактично си пускам възстановяване от бекъпа.Все пак на ден качвам и деинсталирам по 2-3 програми.

:partyman:

Тема "Windows XP проблеми..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: