Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
HD - специалист
Сигурно е това преходника:
Изображение

От двете страни изглежда така, но то дефакто не е точно преходник, ами по-скоро "съединител" :cool:
Цена: някакви стотинки са или около лев по магазините за електроника;

Навремето и аз доста години карах така с две лан карти, ползвах и CCProxy, и ICS и WinRoute и разни други програмчета, НО откакто си сложих рутер в къщи направо се родих (а го сложих главно за да може да ползвам по безжичната мрежа нет на лаптопа, пък и освен това захранва и още 2 PC-та по кабела)
valja - напреднал
HD написа:
Сигурно е това преходника:
Изображение

От двете страни изглежда така, но то дефакто не е точно преходник, ами по-скоро "съединител" :cool:
Цена: някакви стотинки са или около лев по магазините за електроника;

Навремето и аз доста години карах така с две лан карти, ползвах и CCProxy, и ICS и WinRoute и разни други програмчета, НО откакто си сложих рутер в къщи направо се родих (а го сложих главно за да може да ползвам по безжичната мрежа нет на лаптопа, пък и освен това захранва и още 2 PC-та по кабела)
Да, точно това имах предвид. Спестяваш си около 50лв. за рутер.
HD - специалист
valja написа:
Да, точно това имах предвид. Спестяваш си около 50лв. за рутер.
Абе по-добре ги дай тия 50 лв да ти кажа :wink: С рутера е много по-лесно и безгрижно.
prascho - майстор
абе точно се бях решил да си взема един рутер на буфало и се отказах. Има ли излъчвания туй нещо и до колко са вредни, щото ще работи непрекъснато и то в мойта стая!
jordanil - специалист
аз си купих оня ден лаптоп и си реших проблема със безжичен рутер-сега бачкат и двата компа и си ходя с лаптопа къде си искам!
mamkata - специалист
Извинявам се, ама не бях се появявал от бая време :sad:
Някой ме пита дали съм сменял МАК адреса на рутера - да в къщи така са вързани 3 компютъра, единият от които е пощенски и веб сървър /тук вече се иска малко донастройване на рутера/
Ако рутера вирелесс има излъчвания - 2,4 ГхЗ.
prascho - майстор
и ко прайм..."не си го купуваме?".
mamkata - специалист
Примерно "сецаме" жици :lol:
Но все пак излъчването е доста по-безвредно от примерно рентгеновото излъчване на CRT тръба

Тема "прекарване на интернет до втори компютър/лаптоп/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: