Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
8180 - майстор
Здравейте,
Стори ми се че не е много актуална темата за Форума и се въздържах да споделя по-ново инфо.

Та, както писах след изтриването на файловете, насочващи ме към активиране на WGA и изключване на автомат. упдейт, няколко седмици всичко си беше спокойно. Действията бяха "ръчни" по указания от препратка на Артур.
По празниците, както си бях наумил и по Ваши препоръки, потърсих ръчно възможни упдейти. Помотка се известно време с разни проверки и тестове, и предложи списък. Избрах SP3.
Инсталира се успешно и вече няколко седмици със включен авт. упдейт е покой.
По моите разбирания, Винът ми е бил наред - напразно съм се притеснявал, но не ми беше до това декември.

Да използвам случая - откривам в "Ад римуув програмс" доста упдейти на Вин. Те могат ли да се махат или са нужни? Не че ми пречат, ама нали се учим.
Благодаря на всички пак!

П.П. За новия питащ - дотук си говорехме за Win XP. Дано колегите са толкова "навътре" и със "седмицата".
Успех!
Neosi - специалист
8180 написа:
Здравейте,
Стори ми се че не е много актуална темата за Форума и се въздържах да споделя по-ново инфо.

Та, както писах след изтриването на файловете, насочващи ме към активиране на WGA и изключване на автомат. упдейт, няколко седмици всичко си беше спокойно. Действията бяха "ръчни" по указания от препратка на Артур.
По празниците, както си бях наумил и по Ваши препоръки, потърсих ръчно възможни упдейти. Помотка се известно време с разни проверки и тестове, и предложи списък. Избрах SP3.
Инсталира се успешно и вече няколко седмици със включен авт. упдейт е покой.
По моите разбирания, Винът ми е бил наред - напразно съм се притеснявал, но не ми беше до това декември.

Да използвам случая - откривам в "Ад римуув програмс" доста упдейти на Вин. Те могат ли да се махат или са нужни? Не че ми пречат, ама нали се учим.
Благодаря на всички пак!

П.П. За новия питащ - дотук си говорехме за Win XP. Дано колегите са толкова "навътре" и със "седмицата".
Успех!
Здравей колега,
Току що видях темата и си позволявам да искажа лично мнение:
1.Ако Виндовса ти е легален Windows Genuine Advantage е просто задължително.
2. В никакъв случай не махай ъпдейтите на Виндовса.
Успех и ако има нещо питай. Поздрави!
kretio74 - специалист
ArturDent написа:
sasooooooooo написа:
В крайна сметка дал си близо 300лв. за нещо, което можеш да намериш безплатно. В такъв случай аз бих си търсил правата пред автора.
А някой да е чел лизензното споразумение на Microsoft?
1. Ти не купуваш MS Windows, а купуваш лиценз за да го ползваш на твоя компютър.
2. "Потребителя сам трябва да прецени дали този софтуер е подходящ за него".
3. "Microsoft corporation не носи отговорност....."
4. 5. 6...... и така нататък. Опитай се да ги съдиш.
Бюджета им е колкото на Холандия и Белгия взети заедно...
:lol: да бе колегата е прав Microsoft са виновни само ако Господ слезе на земята .......
ArturDent - Почти Безобиден
kretio74:
Въпроса в Windows-а и сякъкъв друг софтуер....

Ако ти харесва и се съгласяваш с лицензното споразумение си купуваш лиценз за ползване.
Ще дам малко други примери:
Купуваш си книга - първо с това не купуваш авторските права и второ ако не ти хареса - връщаш я в книжарницата.
Купуваш си автомобил - той е лъскав, кразив отвън, но гори много и много се чупи. Това не значи, че можеш този модел да го крадеш.

Тема "Windows Genuine Advantage Notifications" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: