• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 29
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
torbalan - Дървен философ
аааааа моля, моля
моя уиндоус съм си го платил! :)
kretio74 - специалист
torbalan написа:
аааааа моля, моля
моя уиндоус съм си го платил! :)
И аз също, ама май само него :?
masterval - майстор
Български форум - питаш ... и ти обясняват колко си тъп и неграмотен.
Или както казва Тани, Тук е форум направи сам, що си не напраите сами некой уиндоуз или това другото... :-D
Transporterr - специалист
sstefanov написа:
Така беше преди 10 години. Сега линукс е много по-лесен за употреба дори от начинаещи!
:2thumbs:
stivemaster - майстор
Ей с това колега никога няма да се съглася .Лесен е само от гледна точка на запознатите със странната логика на тази операционна система.Никой от занимаващите се с линукс никога няма да се постави на мястото на средностатистически потребител и да си зададе въпроса кое по дяволите прави Уйндоуса най разпространената ОС в света и най вероятно с тази тенденция и завинаги.
Как пък не успя никой инвеститор да се постарае та тества достатъчно и да наложи независима операционна система има толкова начини да печели от това дори и ако я продава на символична цена.
Виждал съм платено СУСЕ изглежда добре има и подръжка има и много програми в инсталационния диск но не можах да си пусна уайрлеса както и на убунто също .Българския на СУСЕ -то му е просто превод на някои менюта не на всичко а при нещо така различно българския би улеснил много нещата .Освен това въпроса е принципен българския е основен език в Европа и сме пишели на него тогава когато създателите на СУСЕ не са пишели на никакъв най вероятно.
Изнервих се !
MrMurdjo - майстор
Когато човек се нерви, значи осъзнава, че вероятно не е прав. Но не иска да признае.

През 99-та или 2000 г. Корел корпорейшън реши да направи своя дистрибуция на Линукс, безплатна, на която да вървят техните продукти, които се купуват.
Беше голям ентусиазъм сред общността на запознатите с Линукс, най-вече да се отърват от наложения стереотип, мисловен модел и философия от страна на Майкрософт, като си ползват продуктите, с които работят, но без лицензи за ОС и закрепостяване към хардуера на текущото РС.
Само след половин година Корел изпадна във финансови затруднения, беше сменен бордът на директорите, а част от акциите им бяха изкупени от ... Майкрософт. Всичко това представено като жест да ги спасят.
Та ... чудно наистина как така Уиндоус завладя света.
Transporterr - специалист
според мен защото са се насочили към сравнително лесната употреба и откъсване от писане в конзола., което както знаем мъчи доста хора..
sstefanov - майстор
stivemaster написа:
...странната логика на тази операционна система...
Логиката е кристално ясна и проста, докато при Windows такава няма, или всеки път е различна.
complast - специалист
MrMurdjo написа:
Нема нищо чудно!Просто бил гейтс не е циция и спонсорира точните хора.
А иначе милиарди изтичат всяка година от Европа по посока на бил.
На руснаците им писна да плащат и минават на друга ОС.
SHADOWAWS - специалист
complast написа:
MrMurdjo написа:
Нема нищо чудно!Просто бил гейтс не е циция и спонсорира точните хора.
А иначе милиарди изтичат всяка година от Европа по посока на бил.
На руснаците им писна да плащат и минават на друга ОС.
И по-точно минаха на Линукс ;) А от догодина изцяло ще минат на Линукс!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 29

Тема "Linux vs Windows" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: