Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
karoto - специалист
MamaMy написа:
От контрол панела избери "Програми и компоненти". Горе в ляво избери "Преглед на инсталирани актуализации". Намери КВ3035583 десен бутон върху него и го деинсталирай.
Иди после на "Уиндос ъпдейт" в контрол панела и го настрой да проверява за обновления, но да ги тегли и инсталира само след разрешение. После провери за нови актуализации и тази като ти я предложи я скриваш и си готов.
Деинсталирах го този ъпдеит, но прозореца с тази 10-тка не ще да се маха и много дразни :shock:
nbr - специалист
Рестартира ли след това? При мен прозореца го няма
krasi92 - майстор
Ако не я скриеш тази добавка маи пак си я инсталира компа.
karoto - специалист
nbr написа:
Рестартира ли след това? При мен прозореца го няма
Рестартирах го да
krasi92 как да я скрия :?
krasi92 - майстор
Намери актуализацията в предлаганите актуализации от уиндоус и с десен бутон на мишката я скриваш и не би трябвало да те притеснява повече.
karoto - специалист
Прикачен файл:
Untitled.png
с десен бутон ми дава само да го махна :?
Вчера я махнах тази гад и пак се е инсталирала :shock:
montoya - майстор
Махни я и забрани тъпите ъпдейти, ако ми извадиш смислено обяснение за тях, ще гледам да почерпя. Освен да заемат място, не виждам друга полза от тях. И не ми излизайте с номера за запушване на дупки в сигурността, тея дупки нямат затискане, камо ли с ъпдейти на уиндоус
karoto - специалист
Вече е в историята :lol: :-D
mitko414 - специалист
montoya написа:
Махни я и забрани тъпите ъпдейти, ако ми извадиш смислено обяснение за тях, ще гледам да почерпя. Освен да заемат място, не виждам друга полза от тях. И не ми излизайте с номера за запушване на дупки в сигурността, тея дупки нямат затискане, камо ли с ъпдейти на уиндоус
Точно така!
Тези, дето преинсталират компютри и те трябва хляб да ядат. :-D
montoya - майстор
Ами до сега омазан уиндоус от това че е без ъпдейти не съм видял, за сметка на омазан обновен до дупка :lol:
Компютър с уиндоус 7 мисля че вече почти всеки може да си инсталира сам, ако не може е въпрос на 10 минути четене за да се научи и да го направи сам. После спираш систем ристора, хибернацията, вградения дифендър, забраняваш уиндоус ъпдейт, правиш един имидж с нортън гоуст и следващия път като ти се наложи имаш готова настроена система в работещо състояние за 15-20 мин, колкото е нужно на програмата да върне имиджа

Тема "Windows 10" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: