• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
nikolovvd - майстор
DundyTheCroc написа:
hidrazin написа:
А дали ще се учудиш ако има PCI Express? :-D
:partyman:
Като гледам колко е вехта машината да, ще се учудя, ама пък тогава ще му пратя карта на PCI-X, имам цял шкаф с подобни благинки тук :wink:
Да ви снимам едно дъно с PCI-X, COM (RS232), LPT (принтер порт) и без AGP от 2008 година.
hidrazin - майстор
Айде нема нужда, разбрааме се. :-D
P.S. Ако е за снимане мога да снимам повече от едно, даже повече от 10 и може би повече от 100.
Не знам колко има от тоя модел на камарата под сайванта. :?
nikolovvd - майстор
Ако имаш с корпус 775, може да съберем поне 6 машини на момента. :)
hidrazin - майстор
Имам много на 775 само дето ме мързи да ги пробвам пък и май нямам читав проц на 775 за проба.
То имам един ама е на работеща машина и не ми се вади за проби.
Даже се сещам че ми изпаднаха поне 10-тина и повече нови дъна на 775 - с найлоните си стоят.
Само дето не тръгват на първо четене. :-D Не съм ги и гледал по-подробно за какво става дума.
До тях от същото място и 30-тина видеокарти - пак нови и не тръгващи без някой да се задълбочава защо.
Ама пък и те повечето са AGP.
Имам и и 1-2 видеокарти за PCI - тях много си ги пазя. Понякога са незаменими.
И една такава пак за PCI.
Matrox G450 Quad-Head
Само дето някъде ми изчезна единия кабел. :cry:
nikolovvd - майстор
С други думи, ако ти дойда на гости и пиенето свърши няма да скучаем. :lol:
hidrazin - майстор
nikolovvd написа:
С други думи, ако ти дойда на гости и пиенето свърши няма да скучаем...
Доста смело изказване. :?
Първо - пиенето няма да свърши. Поне не и докато не замязаш на мумията на Тутанкамон (толкова запазен и спиртосан). :-D
Второ - за да не скучаеш след пиенето, мога да предложа около 750 кила дънни платки, стотина работещи захранвания и една касетка от домати с процесори. :cool:
Трето - евентуално няма да ти е толкова интересно. Над 90% от дъната и процовете стигат до Socket 775. :shock:
Johny - майстор
В къщи има и това: http://computer-store.bg/monitori/dell-u2412m. - разкошен монитор. Вярно по-скъп, но си струва. Винаги съм казвал, че монитора е много важен. Може да имаш най-яката машина, но ти общуваш с нея чрез монитора!
Апропо за цените - една добра приставка, която в период на покупки дава добра информация: https://www.priceexpert.com/bg/faq
valentino76bs - майстор
sstefanov написа:
Не купувай монитор преди да го видиш наживо.
Оказа се абсолютно прав,совите не са това което са!Имах възможност да сравня два модела дел P22 14H и до него лъскав дел с гланц екран ...на мата екрана му синее няма бял цвят! Извиках продавача ровичка го настройва го и пак синее, вдига RGB не става и не става много дразнещо навярно може нещо да не прави може и да иска калибровка ,или мата е така:? а на гланца картината е ок за моя непрофесионален поглед! Другото което е тея ъгли на видимост дали са 90/95 или 170/178 се тая разлика не можах да открия.....Всички IPS матрици със сянка на буквите, двойни сякаш може да е от сигнала вероятно и не ясни седят ми като размазани.И някой монитори с ТН матрици ми се видяха с по добро предаване от колкото IPS .....та не съм особено впечатлен за тези модели който видях....нещо което да ми грабне окото!
DundyTheCroc - майстор
Това със сянката на буквите много зависи какъв кабел се използва и какви са настройките на операционната система. Конкретно за Уин 8.1 ако не пипнеш където трябва по дефоут си е пуснато едно уиндоуско замазване при FHD резолюции :-D
sstefanov - майстор
Сенките се оправят от настройките на рязкост от монитора.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Избор на монитор!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: