fox_vt написа:Аз със това8400 няма ли HD Ускорение някакво? Ще проверя и ще ти кажа. Явно е въпрос на кодеци. Ако има - настройки на плеъра. Иначе с процесорна обработка - трудно FHD с тоя процесор. Имаше навремето, когато тъкмо влизаше FHD модифицирани кодеци, с които се пускаше FHD, като за сметка на влошаване на качеството на изобразяване се постигаше равномерно видео на по-стари машинки. Интересува ли те, да знам какво да търся?
...
Категорично отказа да подкара FHD клип сниман от телефонаНаложи се да го направя по смотан че да тръгне.Нито поиска със XP Profesional нито със 7 Ultimate,но пък не съм пробвал със 10 ката дали пък не му е порастнал хардуер
Също така изтегли Media Info или дай Info на медията/файла от плеъра, който ползваш. Да видим какви кодеци ползва.
п.п 8400 би трябвало с някои условности да декодира FHD. От там нататък е въпрос на настройки, плеър и драйвери.
Ако ти се занимава де...Ако не - машинка двуядрена можеш да намериш за 100-тина лева. Ще й прехвърлиш твоята памет и видео. А може и лаптопито като моето да вземеш за 230-250лв. Подкарва ми FHD без никакви ядове. И YouTube на пълен екран на 1080p.