stoianov_n написа:Точно моята е вадена с мноогоо повече усилия от твоята.Именно! Ако мога нищо да не правя, че и пари да ми дават, защо да блъскам с чука?!

stoianov_n написа:Точно моята е вадена с мноогоо повече усилия от твоята.Именно! Ако мога нищо да не правя, че и пари да ми дават, защо да блъскам с чука?!
toolegittoquit написа:Именно! Ако мога нищо да не правя, че и пари да ми дават, защо да блъскам с чука?!Щото можеш да имаш по добър живот затова, най-малкото по хубава кола.
stoianov_n написа:Щото можеш да имаш по добър живот затова, най-малкото по хубава кола.И ако мога да имам по-добър живот с по-малко усилия, защо да блъскам с чука?
toolegittoquit написа:Какво пречи да включиш неизвестна флашка, на която вирус се е качил и е подменил Autorun и да се изпълни тоя вирус през ауторън на всеки компютър, на който е поставена? ...Принципно...Аз ще ти кажа какво пречи. Пречи ако си чел и разбрал как се конфигурира Autoplay.
Lisko написа: ... и си конфигурирал нещата така че при включване на флашка или друго външно устройство, да не се случва НИЩО ("Take no action" в менютата на английски).Аз затова препоръчах една определена програма по-горе в темата.
Ма така яко пречи, че ако ще да ти бъка флашката от вируси, те си стоят на нея докато сам не решиш да ги поемеш.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: