• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
kuuuuuul - майстор
Това го пробвах веднага но няма ефект :cry:
nikolov333 - майстор
Пробва ли да избереш принудително програмата, с която да ги отваряш, с десния клавиш върху файла и после "Open with..Paint" примерно?
kalpev - специалист
Това RDM е свързано с виртуалност, която не би трябвало да имаш.
kuuuuuul, качи един файл-снимка с това разширение някъде в инет, за да я сваля и да й се пробвам...
nikolov333 - майстор
Според мен може да е омотано асоциирането на програмите, с които се отварят различните типове файлове..
kuuuuuul - майстор
Пробвах с Пайнт,не става :-D Не се отварят и видео и ексел файлове.Закачих външния диск и му дадох да се прехвърлят снимки и видео файлове и се прехвърлиха.Сега се отварят прехвърлените,но старите не.Снимките от бъхджито обаче ги няма :cry:Опитах тук да кача снимка,но ми казва че разширението rdm не е разрешено.Не съм качвал до сега снимки в интернет и не знам как и къде,може би на мейл,ако става на лични :?
ivanovbg - майстор
Архивирай някой и го качи. Гледай да не е много голям.
kuuuuuul - майстор
Не става,всичките са по големи от 1 мб
ivanovbg - майстор
Тук са до 50мб и дай линк към файла http://dox.abv.bg/files/share
kalpev - специалист
Teзи файлове са "корумпирани", дава CRC грешка.
Въпросът ми е следния - като включиш апарата (картата му) към компа, снимките във фотоапарата (без да ги копираш на компа) пак така ли ти ги дава с разширението? Същото и за камерата, пробвай и с таблета как се виждат през компа, но без да ги копираш на него.
Пробвай на друг компютър да свържеш апарата и камерата, и виж дали е същото, важно е.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Опасен вирус" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: