Тани, защо не ми погледнеш първото мнение и не видиш дали някъде коментирам телевизор или пък си говоря за нета?
Тани написа:===Тани, навярно си чувал за кабелни первази? Вътре влиза спокойно кабел за тонколона, коаксиалка и FTP. Няма никакъв проблем при проектирането на инсталацията да се извадят съответните излази с гофри и розетки, разбира се.
Другото е, че UHD не знам колко е модерен, след като практически още няма масово разпространено съдържание в България, да не говорим за предавания от телевизии в UHD. Не очаквам и скоро да е проблем. И все пак, една медна кабелна мрежа решава проблема.
Последно бих добавил, че темата с оптиката е ирелевантна. За домашна мрежа нищо пов ече от мед не е технически оправдано в момента. Устройствата са скъпи, всичко е скъпо. И без това капацитетът от 1Gbps е достатъчен да задоволи и най-претенциозните в момента. И не всеки има сплайсер - това е машината за връзки по оптични кабели. Това е една много скъпа машина. Услугата някой да дойде и да ти начатка няколко връзки също е много скъпо удоволствие. Явно вече сте ме писали "тинки", но не виждам никъде оправдания. Има нещо, което му викат икономическа обосновка.