sstefanov написа:Сенките се оправят от настройките на рязкост от монитора.Не и ако си под Уин 8.1 при FHD резолюция и е включено автоматичното мащабиране, трябва да се мине на ръчно

sstefanov написа:Сенките се оправят от настройките на рязкост от монитора.Не и ако си под Уин 8.1 при FHD резолюция и е включено автоматичното мащабиране, трябва да се мине на ръчно
valentino76bs написа:Това със сянката на буквите има няколко причини:sstefanov написа: Не купувай монитор преди да го видиш наживо.Оказа се абсолютно прав,совите не са това което са!Имах възможност да сравня два модела дел P22 14H и до него лъскав дел с гланц екран ...на мата екрана му синее няма бял цвят! Извиках продавача ровичка го настройва го и пак синее, вдига RGB не става и не става много дразнещо навярно може нещо да не прави може и да иска калибровка ,или мата е така:? а на гланца картината е ок за моя непрофесионален поглед! Другото което е тея ъгли на видимост дали са 90/95 или 170/178 се тая разлика не можах да открия.....Всички IPS матрици със сянка на буквите, двойни сякаш може да е от сигнала вероятно и не ясни седят ми като размазани.И някой монитори с ТН матрици ми се видяха с по добро предаване от колкото IPS .....та не съм особено впечатлен за тези модели който видях....нещо което да ми грабне окото!
hidrazin написа:Да не рафинираш редки метали бре.....понякога ми трябват паладий и индий...nikolovvd написа:С други думи, ако ти дойда на гости и пиенето свърши няма да скучаем...Доста смело изказване.![]()
Първо - пиенето няма да свърши. Поне не и докато не замязаш на мумията на Тутанкамон (толкова запазен и спиртосан).![]()
Второ - за да не скучаеш след пиенето, мога да предложа около 750 кила дънни платки, стотина работещи захранвания и една касетка от домати с процесори.
Трето - евентуално няма да ти е толкова интересно. Над 90% от дъната и процовете стигат до Socket 775.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: