И аз не ползвам антивирусна, а фризер само за хранителни продукти ползвам, също съм "компютърджия" от времето, когато нямаше по българските земи „джамове“, а само DOS
!

пон дек 16, 2019 4:27 pmplamen6703 написа: И аз не ползвам антивирусна, а фризер само за хранителни продукти ползвам, също съм "компютърджия" от времето, когато нямаше по българските земи „джамове“, а само DOS!Да не объркваме аудиторията. Явно е, че не иде реч за леден шкаф, а за rollback software.
пон дек 16, 2019 6:51 pmnikolov333 написа: Имиджите са убавина, ама с тия крипто-вируси преди време бая се наплаших.. Няколко мои клиенти ги криптираха и ако бизнеса ти е свързан с пари си боли.Ако си държиш файловете на РС-то, дето е закачено за www, дори да са бекъпвани или синхронизирани на NAS, външен диск или друго PC в мрежата и периодично бъркаш там от заразеният комп, работата я пиши бегала.
пон дек 16, 2019 6:54 pmAntonii написа: Ако ползвате интернет банкиране на дадения компютър и фризера няма да ви спаси.Да така е! За тази работа, трябва нагиздена машина, която се включва в нета само когато се прави банкирането. Когато се включи в глобалната мрежа, не се прави нищо друго, освен гореспоменатата задача, останалото време е unplugged/disabled. И много се внимава преди да се цъкне на нещо.
вт дек 17, 2019 11:54 amBLUEPUPIL-2 написа: ... дори да са бекъпвани ...Ми аку съм си направил backup на магнитна лента?
вт дек 17, 2019 7:22 pmhidrazin написа: Ми аку съм си направил backup на магнитна лента?
ср дек 18, 2019 11:48 amBLUEPUPIL-2 написа: ... как кримпваш мостоваци ...Мостоваци не съм барал едно 10-тина години.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: