• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
ArturDent - Почти Безобиден
Я виж "случайно" дали не го вижда като Е или F?

Най-вероятно при XP се виждат така:
1 - XP - C:
2 - Win 7 - D:
3 - Data - E:

а при седмицата
1 - XP - Е:
2 - Win 7 - C:
3 - Data - D:
joroR73 - специалист
не го вижда въобще,няма Е ,няма F....
иначе са така, както ти каза -
1 - XP - C:
2 - Win 7 - D:
3 - Data - E:

а при седмицата

1 - Win 7 - C:
2 - Data - D:

питах един приятел - системен администратор, под 7 ми извади линк към диска с хр вътре в големия дял, не знам как го направи, но от този шорткът през големия дял влизам в диска на хр под уиндос 7.проблема е че като пуснах едно видео от диска на хр под уиндос 7 и после друга ми излезе блускрийн - да сменя драйвери на видеото, драйвери и добавян хардуер ,последно добавян софтуер и така нататък под сейф мод....
засега така ще карам, все повече се замислям да си сложа една 7х64 ултимейт и хр мод за програмите.ама сега малко почивка и ще гледам как се държи системата.
като инсталирам направо 7 и деля дяловете с нейния инсталационен тя си прави дял 100мб някакъв и то го означава като С. а драйверите ми трябва да ги екстрактна в С и тогава тръгва инстала, а в тия 100мб не мога и нет фреймуорк да си сложа, а оттам и драйверите и така няколко пъти си играх нахалост...
ArturDent - Почти Безобиден
Е при толкова инсталации си си поиграл с Primary и Extended партитишъни и логически дялове - затова си направил кашата...
А тия 100 МБ може и в паметта да са....
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Пускане на 32 битови приложения на 64 битова система" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: