• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 24
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Илиян Илиев™ - майстор
Те за това нямаше да се сетя никога.

Благодаря ти много.

И сега последна(надявам се) помощ, ако може. Тази лента от страни как да я направя да се крие Както е примерно долната лента при десктоп версията?

Защо при натискане на десен бутон върху фона не става нищо?
ilian ivanov - специалист
Виж си настройките на мишката.Трябва да ти работи дясното копче.Инак ще ти е трудно.
Илиян Илиев™ - майстор
Ми бутона си работи. Примерно като отворя форума си има нормалните функции, но ако отворя папка и натисна върху нещо с десния бутон и само премигва. Ако пък затворя всичко и кликна с десен не става нищо.

На другия комп обикновено излиза списък създаване на... промяна на фона и разни други.
Илиян Илиев™ - майстор
Остана проблема с разделителната способност или там как му се вика. Максимума е 1024х600, а безпроблемната е 1024х768.

Сега като отворя някоя игра онлайн и ми се губи много от долната част, което си е голямо неудобство.

Ако някой има идея как да разреша проблема, моля да сподели.
Система -предпочитания-екрани .Ако ти е на български.
Как оправи мишката и това какво Убунту е.
Илиян Илиев™ - майстор
На български е. Това е най-високата резолюция за съжаление. Имах предвид, ако може да се направи още по висока - на 768.

Ubuntu 10.10 нетбук едишън. Система-администриране-екран за влизане и после избрах опцията десктоп едишън. Така изчезна лентата със стартери в ляво, а в последствие разбрах че мишката си има нормални функции на десния бутон.
На тез нетбук едишъни много не им вярвам.Пробвай си нормалното Убунту-32-ка
Илиян Илиев™ - майстор
Няколко дена ще кара така и после ще пробвам. Цял ден висях пред компа и ми писна вече. Благодаря ти за съветите и вниманието.
Ок.Кажи после какво е станало.Мисля че ще си работи.
Илиян Илиев™ - майстор
Лаптопа си е още с онова убунту.

Сега имам проблем с моя комп.

Демек си купих телефон нокиа н97 мини. Сега не знам как да си инсталирам разни програми на телефона през компа. Опитах с вине, но като отвори една програма тя от своя страна ме праща да тегля нещо от майкрософт.

Моля помогнете.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 24

Тема "Linux - Има ли почва у нас - въпроси - отговори - помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: