Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Чаро - Акълия
пуууу... да му...
се невиди
сбъгляви ми се компа...
блокаж...проблем това , проблем онова :? уиндолс има серизен проблем.. ей такива неща..
рестартирах го и се заредиха началните настройки- скриина, менюта,кирилица, всичко...
проблема дойде като се опитах да го рестор-на , има си пойнтове, избирам от вчера - и не ще да тръгне!!
И на други дати(пойнтове ) не тръгва :?
ба... кво ли не опитвах- ъ-ъъ... :?
това се случи докато качвах музика на компа от един диск
"жената" днес е ровичкала някъде и е излязло някво "вашият глас е приет" или нещо подобно
антовируса е McAfee- досега не съм имал никакъв проблем... :?
помощ ?:)
emergency_bg - специалист
за момента от това, което си написал няма достатъчно данни да има вирус, ако пък жената е влизала в разни сайтове и е кликала на pop up прозорци, по скоро би хванал някой спайуер. Колкото до антивирусната, когато потребителя разрешева нещо, програмата го приема, все пак тя не мисли вместо нас, иначе е от най добрите АВ. Имай предвид, че ако чистиш, трябва да махнеш систем рестор, в противен случай вирусите ще останат в старите точки. Ако смяташ че е вирус, ти препоръчвам хубава спайуер програма, Spyware Doctor, Spybot, Spyware Terminator и Dr.Web, всичко задължително под сейф мод. Огледай и логовете в Event viewer, може да ти даде някаква идея.
Чаро - Акълия
Допускам, че може да е вирус, въпреки че не го разпознавам!
Зяпам навсякъде(доколкото ми стига ъкъла)..
Ще хвана да го пренастроя пак, щот ми се струва че няма да мога да го ресторна.
Много папки са се разместили или са сменили имената си!!!! Е това ми е проблема....
PolariS - специалист
Windowsa ти се е поразкапал, което е нормално - от ползването, от времето, от инстал на програми, може и вируси и спай да са го гризали и т.н. А рестора е омазал окончателно положението. Рестора е едно от големите недоразумения на уиндоуса. Задължително след преинсталация го махам, щото само трупа едни големи файлове, а полза от него никаква, напротив вреда. И на мен беше разместило така папките и файловете веднъж в мерака си да върне предишна точка, и файлове изчезнаха. Затова:
- Уиндоуса и програмите задължително на отделен дял на диска
- След преинсталация и всички настройки задължително имидж на системния дял на едно ДВД с Norton Ghost например.
- Като вземе да се скапва Уиндоуса - пляс, 10 - 15 мин и целия системен дял е както си го направил преди време. Най-много да смениш 1 - 2 програми с по-нови и да се ъпдейтнат някой неща по нета.
Конкретно за твоя случай - преинсталирай. И маани тия рестори, никога не разчитай на тях. И сложи един NOD32 2.7 и Spyware Doctor...

Тема "систем рестор??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: