Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
wire - напреднал
Някой има ли впечатления от този принтер - Canon Pixma MP540?
Качество на картината, бързо ли свършват главите, цялостно представяне и такива неща :roll:
Моля не пишете спецификациите, а само мнения относно работата на принтера :callsign:
Теди - специалист
За парите си е перфектен. Ако смяташ снимки да печаташ от НР няма по добри и то във всеки ценови клас.
wire - напреднал
Чудех се между този и C4480 на HP, но на HP-то са много по-скъпи консумативите, макар че е по-евтин принтера :roll:
Теди - специалист
Зависи за какво ще го ползваш и колко. Три принтера съм взимал и все на НР единия лазарен и съм доволен от тях. При сравнителни тестове които съм чел по специализираните издания НР-то е безапелационен.
galin.com - специалист
Canon MP540 е мултифункционална машина, която си струва парите.
Ти я сравняваш неправилно с С4480 на НР. Ако те интересува, я сравни по-скоро с С5280. Цената в момента на 5280 е символично ниска - под 190 лева.
wire - напреднал
galin.com написа:
Canon MP540 е мултифункционална машина, която си струва парите.
Ти я сравняваш неправилно с С4480 на НР. Ако те интересува, я сравни по-скоро с С5280. Цената в момента на 5280 е символично ниска - под 190 лева.
Като изключим, че С5280 е с 2 глави - черна и трицветна, а аз искам да има поне 4 отделни...все пак сравнението на С4480 и МР540 не е толкова безсмислено :lol:
Теди - специалист
Аз съм с С5280 много съм доволен перфектна машинка е. Какво те бърка, че е с 2 глави със сигурност печати по добре снимки.
wire - напреднал
Имам си мои съображения за това. :wink:
bigshop - специалист
Имам от няколко месеца Pixma MP500 и за мое учудване още не съм сменял мастила. Работи дори под Windows XP-64 (има драйвери).
Лазерен принтер от HP - да, там са добри (да не забравяме обаче, че механиката е Canon). Но за HP мастилен принтер да се твърди, че "със сигурност печати по добре снимки" спрямо Canon? Все пак Canon се рекламират като компания за "картини". И действително са много добри в това (знам го от опит).
wire - напреднал
bigshop написа:
Имам от няколко месеца Pixma MP500 и за мое учудване още не съм сменял мастила. Работи дори под Windows XP-64 (има драйвери).
Лазерен принтер от HP - да, там са добри (да не забравяме обаче, че механиката е Canon). Но за HP мастилен принтер да се твърди, че "със сигурност печати по добре снимки" спрямо Canon? Все пак Canon се рекламират като компания за "картини". И действително са много добри в това (знам го от опит).
:thumbs: :yes:

Тема "Canon Pixma MP540?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: