Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
dundurma - специалист
Момчета днес инсталирах Уйндоус 7 на лаптопа (пакард бел изинот с5014).
Не мога или не ми позволява да си настроя максималната резолюция, дава ми само до 1024х768.
Дайте някакъв съвет !
Brave - специалист
Не е възможно да сте си инсталирали Windows 7 на лаптопа, защото тази версия на Windows се очаква да е готова към средата на 2009 за производителите на хардуер, а към края на 2009 да бъде и официалния "release date". Това което сте си качили е или Виста или някаква фалшива пиратска версия - подобна на фалшивите XP SP3, появили се по пиратските сървъри 2-3 години преди реалното появяване на този service pack. Ако сте качили "фейк" на Уиндоус 7, горещо ви съветвам незабавно да го деинсталирате, защото вероятно с него вървят и приложения, сериозно застрашаващи сигурността на данните Ви - троянски коне, спайуеър и т.н.

Ако случая не е такъв, проблема с резолюцията вероятно се дължи на липсващи или грешно подбрани драйвери на вградената видеокарта на лаптопа.
Теди - специалист
Има бета релийз първоначален доста орязан.
dundurma - специалист
Brave написа:
Не е възможно да сте си инсталирали Windows 7 на лаптопа, защото тази версия на Windows се очаква да е готова към средата на 2009 за производителите на хардуер, а към края на 2009 да бъде и официалния "release date". Това което сте си качили е или Виста или някаква фалшива пиратска версия - подобна на фалшивите XP SP3, появили се по пиратските сървъри 2-3 години преди реалното появяване на този service pack. Ако сте качили "фейк" на Уиндоус 7, горещо ви съветвам незабавно да го деинсталирате, защото вероятно с него вървят и приложения, сериозно застрашаващи сигурността на данните Ви - троянски коне, спайуеър и т.н.

Ако случая не е такъв, проблема с резолюцията вероятно се дължи на липсващи или грешно подбрани драйвери на вградената видеокарта на лаптопа.
-БЕТА версия :partyman:
wire - напреднал
А драйвери за Win 7 има ли? :wink: :lol:
Johny - майстор
Резолюцията се командва от видеокартата. Когато няма подходящи драйвери за нея Windows-a задава "някаква" резолюция. Не се набутвай с бета версии, ако не си наясно какво правиш.
malkstor - специалист
Напълно нормално е бетата да няма драйвери, подозирам че тези за Виста ще работят, но няма как да съм сигурен.
dundurma - специалист
malkstor написа:
Напълно нормално е бетата да няма драйвери, подозирам че тези за Виста ще работят, но няма как да съм сигурен.
работят всички драйври,но както и да е .сложих го само за проба държи се много добре,но ще чакаме официалния релийз.
galin.com - специалист
Това се очаква да е поправената Vista. Но едва ли ще стартира без проблеми. Майкрософт винаги закъснява с официално обявените дати. Така че на читава "седмица" ще се надяваме около 2010.
Някакси ми е много познато това - също като с "милениум" и "2000". :cool:
bobykafe - специалист
galin.com написа:
Някакси ми е много познато това - също като с "милениум" и "2000"
Някак си не съм съгласен- милениум беше пооправена 98-ца.

И специално за Brave следният линк към официалната страница на Майкрософт:
http://www.microsoft.com/windows/windows-7/default.aspx

да, но се оказа, че вече няма бетааа...
но имаше :)
Официално!
И даваха серийни номера!
http://www.microsoft.com/windows/window ... nload.aspx

Тема "Настройка резолюция на Windows 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: