Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
dimitariv1 - напреднал
Направих си (качих) сайт : http://grata.freehostia.com/index.php , Но ми дава някаква грешка когато се опитам да регистрирам горичка. изписва ми това :
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /home/www/grata.freehostia.com/config.php on line 2
Не мога да избера БД
Някой може ли да ми каже какво да правя и как да го оправя ???
LZ - специалист
Ами означава това което пише.
1. Имаш ли подръжка на MySql бази данни за този хостинг?
2. Кофигурирал ли си правилно този софт за правене на горички. С кой сървър за база данни и как да се връзва с него
dimitariv1 - напреднал
Да, сайта подържа MySql бази данни. А да ли съм конфигурирал правилно хоста за правене на горички разчитам на вас да ми помогните.
Бай Член - специалист
dimitariv1 написа:
Да, сайта подържа MySql бази данни. А да ли съм конфигурирал правилно хоста за правене на горички разчитам на вас да ми помогните.
Доколкото виждам, във файла config.php си сложил името и паролата за достъп, но не си задал името на самата база която ще се ползва. Името и би трябвало да е същото като това на сайта, или да е описано когато си се регистрирал.
ohdan - специалист
А това :? ще ми каже ли и на мен някой?
Включвам си камерата в порта
и ми излиза това Благодаря!

Прикачен файл

Picture 006.jpg
Picture 006.jpg (18.07 KиБ) Видяна 3037 пъти

Прикачен файл

Picture 005.jpg
Picture 005.jpg (27.74 KиБ) Видяна 3037 пъти
radius - майстор
Преди да го включиш , инсталирай драйверите от диска, който върви с камерата ( или от сайта на производителя) и тогава го включи в USB.
ohdan - специалист
radius написа:
Преди да го включиш , инсталирай драйверите от диска, който върви с камерата ( или от сайта на производителя) и тогава го включи в USB.
Мерси за отговора , но дискът не тръгва :?
Иначе други си работят само този не ще ,сигурно е дефектен?
panalov - специалист
Потърси драйвери от интернет и ги инсталирай.
На външен вид моята камера е същата и аз така я инсталирах.
Мисля че драйверите ги намерих в Калдата, но не съм сигурен.
ohdan - специалист
panalov написа:
Потърси драйвери от интернет и ги инсталирай.
На външен вид моята камера е същата и аз така я инсталирах.
Мисля че драйверите ги намерих в Калдата, но не съм сигурен.
Инсталирах драйвера но май и камерата е избила , дава ми бял екран , а при включването в порта само се появява едно присвяткане и това е [-(

Тема "какво означава това ???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: