Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
bou81 - специалист
Не мога да тегля филми от нета. Регистрирам се в най-разрични торенти и като река да свалям някой филм сваля само 100-200 кв и нищо повече . Пробвал съм отразлични торенти но не става иначе музика мога да свалям
rulom - модератор
С БТК интернет ли си? И каква е максималната големина на сваления файл, щото музика може и да е една песен, може и цяла дискография ?
bou81 - специалист
Не не съм с БТК. Музика съм свалял само по една две песни наведнъж и нямя проблеми но с филмите не става
rulom - модератор
Пробвай да лимитираш скоростта на download, започни от 150 К и качвай нагоре, като след всеки опит рестартирай торент програмата, ако не стане същото пробай и с upload скоростта.
Най-често намаляш uload-a и оставяш download-a както си е, без ограничение, и тръгва.
Може и да е някакъв краш на торент програмата, инсталирай и друга и пак пробай.
Успех !
Master_Kenobi - V.I.P.
За сефте ли работиш с торенти или знаеш как става? Кой ти е торент-клиента?
От кога ти е проблемът?
bou81 - специалист
получава се само като тегля филми пробвал съм от замунда да да и биберон. Като тегле софтуер и музика става. Това се получи след като ми преисталираха софтуера поне така мисля.
Master_Kenobi - V.I.P.
Какъв ти е торент-клиента? Комета? Мю-торент? Бит Комет?
Какъв софтуер си преинсталирал? Бъди по-прецизен с термините, щото не сме врачки сами да се сетим. :)
rulom - модератор
Виж, сега ще ти обясня:Първо с информацията която подаваш няма да ти се помогне скоро.С това темпо тамън след 10 поста ще разберем каква ти е торент програмата, а за проблема си трябваше да подходиш още в първия пост по начина=>ОС, Сервиз пак ?, Торент програма, откога е така, вмешателство преди и след проблема и др.
Най лесно става като напишеш в GOOGLE : проблем със свляне на филми от торент и избираш подред и четеш, например тук

П.П. Обърни внимание на т.6 и втория пост, пак чрез GOOGLE намираш решение и готово :razz:

Тема "помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: