Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
pavelvasilev - специалист
Значи аз съм с vista home premium легален закупен с лаптопа,значи досадния проблем ми идва от това че при всяко отваряне на експлорера както и негови страници или каквито и да е други програми всеки път при писане на даден език винаги на phonetica ми е на първа позиция BG език и всеки път трябва да натискам ctrl+shift за да пиша на US,как да го настроя от опциите US да е на първа позиция за писане а не BG? че ми писна на по сто пъти да прехвърлям на US език за писане :?:
sstefanov - майстор
Set as default може би
Бай Член - специалист
Start>ControlPanel>Regional And Language Options>Keyboard and Languages>Change keyboards
И там от полето Default input language избираш да е English.
Wishmaster-ruse - специалист
Бай Член написа:
Start>ControlPanel>Regional And Language Options>Keyboard and Languages>Change keyboards
Точно така както казва "Бай Член" Аз съм със Виста "Ултимейт" по подразбиране си си направил да тръгва с БГ даже и Вистата ти тръгва така.Лесно поправимо :-D
galin.com - специалист
При инсталирането още си избрал регион България и клавиатура българска. Затова е така. Трабва да намериш къде са тия настройки (на виста не ги знам наизуст) и да смениш само клавиатурата. Региона го остави че иначе може да имаш проблем с метри и валути.
montoya - майстор
Wishmaster-ruse написа:
Бай Член написа:
Точно така както казва "Бай Член" Аз съм със Виста "Ултимейт" по подразбиране си си направил да тръгва с БГ даже и Вистата ти тръгва така.Лесно поправимо :-D
Това е начина!
pavelvasilev - специалист
Бай Член написа:
Хиляди благодарности стана работата, благодаря за помоща :)

Тема "Досаден проблем с phonetic vista" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: